Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

u nás to na základce bylo tež tak, že nejvíce kladla na mluvnici ...
  • kvatro

Re: :-)

Míšo, zaseknul sem se na FB *15*
    Co si to tam provedla? Něco jako že jsme manželé tam stojí. A já ten tvůj požadavek ještě odsouhlasil. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

To sem ráda, jenže naše úča úplně sere na sloh a litošku ona s náma bere jenom mluvnici *8*
  • vterinka

Re: Re: Re: ..

super! :D .... cooo?? Prdy zlaté vrby!! Na střední jede hlavně litoška, pak slohové styly, psaní životopisu, žádosti .. to co se ti bude v životě hodit a ne tohle!!
  • puspuspusinka

:-)

Míšo, žiješ ještě?? Neunudily jsme tě k smrti ... slibujeme, že už konečíme .. *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ..

Opsáno ... *15* No nám úča říká zase že bez toho se na střední až do maturity vůbec nehneme že to je úplně to nejdůležitější ... tve to sou takový kecy ... děsná husa ...
  • vterinka

Re: ..

Míšo, to nemusíš chápat, my s tím na střední vůbec neděláme a v životě ti to je na dvě věci, takže si s tím nedělej hlavu! ;-) ... jen doufám, že aspon tohle si opíšeš do toho úkolu, když sme se s tím piplala!! :D
  • puspuspusinka

..

Víte co udělám ... vyseru se na tu posranou češtinu ... ještě z ní vyletím z kůže ... Prostě to zase všechno opíšu ... na tohle já fakt nemám buňky ... stačí že teďka chápu matiku a to je můj osobní rekord ... a sem za to ráda ... takže češtinu opisuju!! *15* *15* Jinak díky mooc ... že ste se mnou měli trpělivost a snažily se, ale já to asi nikdy nepochopím ... *9* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Čejina

až tak? xDDDDDD ... hele nechme to být, at si to opíše, navíc ji tam chybí čárky, ale to už je jedno .....
  • kvatro

Z tohohle sem ten váš jelen. *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Čejina

nee v každé větě musí být max. jedno sloveso, i kámošku to tak učí!! .... jinak sem ráda, že to mám dobře xDD
  • kvatro

Řeknu ti, že to je ale ta nejdebilnější věta kterou sem kdy viděl. *15*
  • vterinka

Uslyšela (1) kroky, které šli (2) kolem dveří, slyšela (3) jak se obracejí (4) a pak spatřila (5) matku jak vchází (6) dovnitř. ... však já se opravila na slučovací
  • puspuspusinka

No super ... díky moooc ... *14* Já už si myslela že sem úplně blbá ...
  • kvatro

Re: Re: Re: Čejina

To že je tam 6 sloves, ještě neznamená že je tam 6 vět, podle mně jich tam je pouze pět.
    Hlavní věty jsou určený správě, druhy vedlejších skoro taky, ale ten poměr mezi hlavními je slučovací. Můj názor *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Čejina

Hele nedělej ze mě debila ...

Uslyšela kroky (1. věta)
    které šli kolem dveří (2. věta)
    jak se obracejí (3. věta)
    a pak spatřila matku (4. věta)
    jak vchází dovnitř (5. věta)

Tak a teď mi řekni kde máš 6. větou hha... a jstli jí najdeš tak se du oběsit na hajzl ... protože to už není možný jak sem natvrdlá ... *15*
  • vterinka

Re: Re: Čejina

6 sloves, takže 6 vět ..... no kámoška si myslí, že to je poměr slučovací, tak zkus spíše ten slučovací .... jinak nemáš zač
  • puspuspusinka

Re: Re: Čejina

Jako děkuju mooc ... ale stejně to furt nechápu ... takže klasika test zase opíšu ... *15* *15* *15* Ale díky moc aspoň že ten její posranej úkol budu mít ... díky moooc *14*
  • puspuspusinka

Re: Čejina

Ty wole vždyť je tam jenom 5 vět ...
  • vterinka

Re: :o)

Ahojky Míšo *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit