Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Čejina

a u 3. bodu si myslím, že to je poměr stupňovací .... předem se omlouvám jestli je to blbě, ale kdyby pindala, tak ji řekni, že i snaha se počítá! :D
  • vterinka

Čejina

1. + 2. úkol .... nwm jak to píšete, ale my se to učili takhle: 1 HV šipka dolů, které 2VV (přívlastková), šipka nahoru 3HV, šipka dolů, a jak 4VV (přívlastková způsobová), šipka dolů, a pak 5 VV (doplňková), šipka dolů, jak 6 VV (přívlastková způsobová)
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

*terapeutka
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

No a na gymplu ti to serou až do maturity ... *8* *9* Jinak nemám ... čekám až mi to moje teraputka vysvětlí ... *15* Protože já naprosto nevím co po mě chce ... a to dávám pozor a stejně to nechápu ...
  • kvatro

Re: Re: :o)

A máš už to řešení? *1* Já sem si to taky zkusil udělat ty věty a chci vědět jestli sem to udělal správně. *15* Tohle jsme probírali naposledy v sedmý nebo osmý třídě. *1*
  • puspuspusinka

Re: :o)

Nemůžeš si vymyslet nějaký svoje noční můry sakra ... tohle není možný ... furt máme něco stejnýho ... já už se na to vykašlu ... *15* *15* *15* Jo tohle je noční můra ... děsná kravina ... *15* *15* Jinak Ahojky ... ráda tě zase vidím ... *14* *15* *14*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím ...

aha tak díky :D
  • kvatro

:o)

Ahoj Míšo, právě sem se tu objevil.
    Potřebuješ poradit s češtinou? Přesně tohle ty věty byla moje noční můra, do tý doby než sem to pochopil. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Prosím ...

Hele je to možný ... *15* Já to jenom ve spěchu opsala z tabule ... na nějaký čárky sem v tu dobu nemyslela... *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Prosím ...

nemáš zač! *3* jen mám menší dotaz, nemá být mezi "a pak" a "spatřila matku, jak vchází dovnitř." čárka?
  • puspuspusinka

Re: Re: Prosím ...

Heey ... děkuju mooc ... ty seš poklad ... co bych bez tebe dělala ... a jo přesně to myslím 1HV, protože 2VV atd. ... *14*
  • vterinka

Re: Prosím ...

Míšo už se na tom pracuje, mám před sebou dva staré sešity! :D + kámošku na fb xD
  • vterinka

Re: Prosím ...

týýjo :D:D:D poměry mezi hlavními větami? To sme někdy dělali? :D:D:D ..... a ten první bod to máš na mysli např. 1hv, že 2VV .. tohle?
  • puspuspusinka

Prosím ...

Prosím, kdo z Vás není blbej na češtinu jako já, tak prosím o pomoc ...

Máme za úkol ... tuhle větu ...

Uslyšela kroky, které šli kolem dveří, slyšela jak se obracejí a pak spatřila matku jak vchází dovnitř.

(Debilní věta, já vím.)

A tohle jsou úkoly k té větě:

1) Naznače stavbu souvětí
    2) Urči druhy vět
    3) Urči poměry mezi větami hlavními

Já tuhle látku nikdy nechápala a nechápu

Já už fakt nevím, možná že Vám příde že sem úplně blbá když tuhle látku nechápu, ale my sme měli děsnou krávu na češtinu která si furt hrála na paviány a berušky *8* A teď máme konečně normální a ona na nás furt řve že sme úplně vypatlaní ... a dává nám testy na tyhle starý látky ... *8* Potřebuju to pochopit ...
  • vterinka

Re: Re: :o)

Tak příští týden si o tom můžeš popovídat se mnou, pokud budeš chtít. :-)) a Klidně přes zprávy ;-))) *3*
  • vterinka

Re: Re: ♥

Jooo u Míše je to jasné! :D:D:D:D *14* *3*
  • puspuspusinka

Re: ♥

Jeeeee to je krásný... :-******** Ja tě taky miluju a jsem ráda že sem te poznala :-) A Hancu taky a Elis tu miluju uz davnoo no a pokud jde o Míšu tak zo je Myslím všem jasný xDD
  • puspuspusinka

Re: :o)

No tak to si měl nejaky halusky xD Protože ja uz tu pak nebyla kdyz táta vypl net ... XD
  • vterinka

Míšo s Míšou, já vás miluju!! ♥♥♥ S vámi je tu taková pohoda a teď ta atmoška, co tu je nemá chybu!! ♥♥♥ A jestli se vy dva dáte dokupy a to bude senzace roku! ♥♥♥ Moc vám to přeju! Jste skvělí lidé! :-* Děkuji, že jsem vás mohla poznat! ♥ ..... a samozřejmě jsem ráda, že jsem mohla poznat i Hanču, a Elis moc neznám, ale taky jsem ráda, že jsem ji poznala. *14*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Stačí jediné slovíčko a my holky už máme zamotanou hlavu a nevíme co si myslet ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit