Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*15* *15* *15* Tak to je hezký ... *14* *14* *14* I když já asi taky ... sama nevím ... je to divný ... prostě nějak to mezi námi ještě nedokážu pochopit ... *15* Ale že seš do mě přímo zabouchnutej ... tak to sem fakt teď odrovnaná ... *14* *14* *14* *14*
  • kvatro

Kačko, Tak to si rovnou připrav rakev. protože já sem zabouchnutej už teď. *14*
  • vterinka

nemáte zač! :-))) jen z těchle řečí bych se smála kdybyste se do sebe zabouchli! :D já bych umřela smíchy! :D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Jo je to nějaký zpomalený coo ... nejdřív tady naplánujeme takovej bezchybnej a dokonalej den možná nejlepší v mém životě a teď mi teprve dochází ... jaké to bude ... *14*
  • kvatro

Díky Kačko *3* *14*
  • kvatro

Re: Re: Re: ...

Já budu z toho vyvedenej z míry. Až když mi to trochu vůbec dojde, co sem to vlastně naplánoval.
    Ale zní to skvěle. *14* *14*
  • puspuspusinka

*14*
  • vterinka

závidím vám, ale přeju vám to :-**
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Asi anoo ... pořád nějak nemůžu uvěřit že se to fakt možná stane ... že prostě budeme celý den spolu ... jako fakt spolu vedle sebe bez počítače ... jsem z toho fakt nějaká vyvedená z míry ... bude to báječnéé ... *14* *14* *3*
  • vterinka

Re: ...

novinka dne xDD... co zas?:D
  • kvatro

Re: ...

Z čeho zase? Že by z toho plánovaného výletu. *15*
  • puspuspusinka

...

Lidi ... já sem dneska úplně mimo ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

no do Krnova ta kámoška chodí na školu :D .. ttj tos mě uklidnil, díky :D
  • puspuspusinka

Jo asi tak ... *15* *15* Přijedu a ona bude celá napjatá čekat na nádraží a vůbec bych se nedivila kdyby čekala na čičenickém jenom aby všechno věděla... *15* *15*
  • kvatro

Až ted sem na to přišel. *15*
  • kvatro

To slepice, platilo na koho?! *5* *15*
  • vterinka

tak to jo ... no u mě by to bylo to samé, kdyby to řekla kámošce!:D dyt já měla blbé rande a ona mi do toho hodí sms "tak co?? jaké to je? jste spolu??" :D:D:D
  • kvatro

V OPavě sem byl když sem jel do Krnova.

Je to menší nádraží, asi tak dvě něbo tři krytý nástupiště. Ale ztratit se tam můžeš.
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Noo ... *15* Už tam vidím ty slony a žirafy všude ka se podíváš ... *15*
  • puspuspusinka

No to by mě asi nenapadlo ... nejsem blbá ... *15* *15* *15* To je jasný že jí všechno řeknu ... i když jediný co já bude zajímat bude Michal ... to bude a uvidím ho a uvidím hoo ... *15* *15* *15* *15* jak slepice ... *15* ale jinak je super *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit