Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Míšo, vim že tu ještě jseš, ikdyž nejseš přihlášená. *15*
  • kvatro

Re: Re: :o)

Gooodbye *9* *14*
  • kvatro

Re: :o)

Takže vidim že tady zůstanu s tou léčitelkou zamotaných hlav Kačkou, sám. *15*

Ahoj Míšo, Miluju Tě *14* *14*
  • puspuspusinka

Goodbye my love ... *14* *9*
  • kvatro

Zatim tady můžete s Kačkou pokračovat v tý vaší terapii. Nebudu vás rušit. *15* Já se jdu vykoupat, za 20 min. jsem zpět.
  • puspuspusinka

I go to sleep...

Musím jít ... je mi líto, ale táta už chce abych šla spát ... takže zase někdy .... pochybuju že tu zítra budu, no ale uvidím .. *14* *4*
    Ahoj Kačí ... *14*
    Ahoj Míšo, Miluju Tě ... *14* *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Sem nehorázně ráda, že se dobře bavíš ... *15* jo zamotal ... máš problém? *15*
  • kvatro

Re: ...

Zmatek v tom máš právě kvůli tomu že ti je 15.
    Já sem to taky zmínil ve svom textu co si myslim a podle toho to možná pochopíš jak se to u mně stalo. *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Pár větama ti zamotám hlavu. *15* To je věc teda. Dej vědět až jí bude mít odmotanou. *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Sakra nelžu ... ty si mi zamotal hlavu ale totálně a já potřebuju někoho kdo mi to trochu srovná ... vidíš to co si to udělal?? *15*
  • kvatro

Re: Re: :o)

Lžeš jako když tiskne. *15* Kačka rozdává rady a svoje poznatky, určitě. *1*
  • puspuspusinka

...

Holky že to umí vylíčit líp?? Já myslím, že jsem to dostatečně řekla tém textem ... jak já to cítím ... ale nechápu že to tak je i u tebe a jak se to prostě stalo ... chápeš že je mi 15 ... *15* Já v tom mám prostě děsnej zmatek ... *15*
  • puspuspusinka

Ale jenom si srovnávám bordel v hlavě a ten citový zmatek a Kačka mi dělá terapejitku *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: ...

To sem zvědavej jak to popíšeš ty. Holky to uměji určitě líp. *3* *1*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Aha... *15*
  • kvatro

Co si tam píšete do těch vzkazů, sakra?! *1*
    Jsem zvědavej. *1*
  • kvatro

Já sám nevim, na to neni žádná jednoznačná odpověď. Prostě se to časem nějak samo udělalo. *15*
  • vterinka

promin, už tam letím :D
  • puspuspusinka

...

Teďka mi jako pomozte nějak vysvětlit ... jak sem to dokázala ... *15* Jakto že seš zabouchnutej?? A jak si to dokázal ty že i já sem ... *15* Já to fakt jako nechápu ...

PS: Kačko koukni se už do vzkazů sakra... *15* *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Míšo, tos myslela jako vážně?? :D:D:D no fuha! :D já umírám! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit