Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Tohle by mi Jíťa nikdy neudělala ... *13* *14* Ona je moje terapejitka ... musí dbát na moje duševní zdraví .. *15*
  • vterinka

Re: Re: ...

Jooo výlet je to krásný! :-)))) .. tak ti budu držet pěsti! a domluv se i s Jítou kdbyy něco! tak at o tom taky ví ;-) přeju vám hodně štěstí! :-)
  • kvatro

Re: Re: ...

No jak myslíš. *3*
    Zeptají se Jíti jak jste se spolu měli a seš nahraná. *15*
  • kvatro

Re: ...

Já mám nejradši slony, žirafy a potom lvy. Ty ale tady v hluboký těžko maji. *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

tak to je snad poprvé! :D:D:D ... aha ttj :D tak já už mlčím :D .. a kdyžs tam byl, je to malé nádraží? Nebudem se tam doufám hledat sto let! :D
  • puspuspusinka

Re: ...

Nepřídou na to Kačko ... já sem sice malinká ale šikovná ... *15* Já už to zmáknu s nima. .. přece se nepřipravím o krásný výlet ... *14* *14*
  • vterinka

Míšo st. máš pravdu!! Mi to taky tak říkali, ale po dvou randech na slepo už přežijou i kámošky z netu, takže v tomhle už problém nemám! :D
  • puspuspusinka

...

Klid ... s Jíťou je to v pohodě ... je jim jasný že to bude do večera a že nebudeme zavřený doma a dyžtak mám u sebe mobil ne ... nemůžu jim říct ani poloviční pravdu i kdybych chtěla jet jenom s Jíťou tak mam smůlu ... to rpostě nejde... ale když jim řeknu že budu s kámošema ve městě tak je to v pohodě ... mě se taky nelíbí lhaní ... ale když já s tebou chci být a chci se stebou pořádně poznat *14* *14* ...
  • vterinka

tak u Jíti xDDDDDD dobre no :D tak se snaž nezabít! :D kdyby zjistili, že nejsi tam kde máš, tak bude průser xD
  • kvatro

Ten vlak sem si opravdu nehledal. *13* *1* Já mám totiž všechno co se týká vlaků v Čr v malíčku. A taky sem tam už byl.
  • kvatro

Míšo, to teda nevim jestli je dobrý lhát, jestli na to někdo příde tak máš zaracha na 10 let.
    Ale když jim řekneš pravdu, tak tě nepustí prootže. "Vůbec ho neznáš, je úplně cizý" a takhle.
  • vterinka

kurna! :D:D:D ty sis ten vlak hledal nebo co? :D:D:D ... jinak já musím nastoupit i do normálního vlaku! :D:D:D ale já jím jezdím 10x týdně, takže rozplácnutí nehrozí! :D
  • puspuspusinka

...

Míšo když jsme u tý ZOO, jaký zvířata tam máš nejradši?? *14* Já asi automaticky zamířím k plazům ... *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Vídíš Míšo, Kačenka problém s vyšplháním mít nebude.
    Nastoupí si pěkně do City Elefantu a pojede. *15* *15*
  • puspuspusinka

Ses picla nee?? Ty budou mít hezky kolem huby namazaný med s povídačkou že budu u Jíti ... *15* *15* *15*
  • vterinka

no právě! Ty jsi úplně normální! :D:D:D ..... a vaši tě pustí? mě by nepustili, kdybych nejezdila do Ovy
  • kvatro

Já se ti smát nebudu *4*
  • vterinka

Re: Re: Re: ...

já vím jak se tam dostat! :D jezím skoro tou trasou do školy, jen v Kunčicích přestoupím a pojedu na konečnou :D
  • puspuspusinka

Hele neže se mi budeš smát ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Hele klid ... říkám že ta co se tam rozplácne budu 100% já ... *15* *15* A náhodou jela jsem sama metrem ve Vídni ... jenom sem měla za prdelí strejdu ... *15* *15* ale to se nepočítá *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit