-
Re: Re: Re: Re: Re: Ségra ...
hmmm -
Re: ???
Áááá ... to je k zblázenění ... -
???
Míšooo ... kde seš???? *7* *7* *7* -
Re: Re: Re: Re: Ségra ...
jak svýho takovej pitomec ... a neotravuju jen jsem zjistila že mi něco dáš a já tě tam pak nepustím *15* Ale newím jestli tam tatka ty libanky vubec da -
Re: Re: Re: Ségra ...
Di se rači dívat na svýho Kačera a neotravuj ... -
Re: Re: Ségra ...
No to si nejsem tak jistá a máš pravdu to jsem nemela videt *15* -
Re: Ségra ...
Kurwa tos neměla vidět ... *15* *15* Klídek ... *15* *15* Ježiši ... stejně mě tam pustíš to už víš líp než já *15* *15* -
Ségra ...
vdyžtak mi něco koupíš a budeš na mým compu jo si jen tak jako nemysli -
Re: Re: Re: :o)
Jestli myslíš spojení mezi Křepicema a Vodňany ... tak to vůbec neřeš, jestli mi ten kyselej ksicht v tej hranatej plechovce nepojede, tak mi to vůbec vadit nebude ... *15* Budu prostě pěšky nebo řeknu mamce ať pro mě dojede ... *15* -
Re: Re: :o)
Já myslím že právě tam v ZOO si to nenechají ujít, dni kdy mají školáci volno. Otevřeno bude. *3*
Ale něco sem zjistil, dám se tam jet i každou neděli. Všechno by se dalo, jenom jedna drobnost. V neděli tam k vám z Vodňan určitě žádnej autobus nejezdí. -
Re: Re: Re: Re: Re: :(
*15* -
Re: :o)
21.4. - 22.4. vím je to za dlouho ... je to čtvrtek a pátek ... děsný ... Hey ale te%d tak uvažuju bude to fungovat ta ZOO a všecko když sou Velikonoce?? *15* -
Re: Re: Re: Re: :(
ani nevis jak sem z toho nadsena ze tu nebudu a ze to nebudu moct cist -
Re: Re: Re: Re: :(
tak ok xDDDDDDDDDDDDD to sem zvědavá :D -
Re: Re: Re: :(
ted se tu toho zas tolik nepopíše, a může přeskakovat -
Re: Re: Re: :(
Hele to mě asi neznáš ... já tu budu ... když tak něco koupím ségře aby mě sem pustila já si to umím zařídit a tátovo rozkazy občas šikovně očůrat ... *15* *15* Sem holt správnej čech ty si vždycky najdou nějakou tu cestičku ... *15* *15* *15* a navíc sám taťka mě učí že zákazy sou od toho aby se porušovaly a když mi něco zakáže tak to najendou neplatí ... tovíže joo ... *15* *15* sem holt dcera svýho otce má smůlu *15* *15* *15* -
:o)
Míšo, kdy máte ty velikonoční prázdniny? -
Re: Re: :(
Koho by to bavilo každej den číst 15 stránek ... *15* *15* *15* -
Re: Re: :(
nehrot to! :D stejně tu přes týden nebudeš, když ti chcípne ipod :D -
Re: :(
tak si to tam užij! :-))) ... jak nehodláš číst naše diskuse? ... tak si je nečti, když nechceš, ale chodit ut budeš ne?