-
Re: Re: Re: Re: .
Nojo ... naštěstí nejsi ... seš něco lepšího než buzerující rodič ... *15* Ale tak oni tomu nerozumí ... myslím že v 15 letech už můžu mít svojí palici zvlášť když sem po otci kterej si ve 14 vodil jedun krávu větší než druhou domu ... *15* A cudák baby vždycky byla na prášky ... *15* Ale nechápu jak ho napadlo vodit je domů ... *15* *15* -
Re: Re: Re: .
Já kdybych byl tvůj rodič, tak bych tě taky nepustil jenom tak s nějakým "20 letým cizincem" *13* *15* -
Re: Re: Re: .
Fakt??? *7* *7* No aspoň sem trefíš ... *15* *15* *15* -
Re: Re: .
Ale budu to muset ještě nějak vykomat doma ... asi řeknu že pudu ke kámošce na celej den do Vodňan ... protože pochybuju že by mě pustily do ZOO s 20 letým cizincem ... *15* *15* *15* *3* -
Re: Re: .
Já sem ve Vodňanech byl už třikrát. A jako nic tam k vidění neni. To vim. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Já si ale nemám čim dojet. *1* Si myslíš že mám nějaký Ferrari. *1*
Takže mi zůstává taky vlak nebo bus. Ale v případě tý ZOO spíš vlak. *15* -
Re: .
Super... *15* Protože ve Vodňaech je totální nuda a navíc nevím co bys právě tam chtěl vidět ... *15* *3* -
.
Míšo, No tak aby jsme si rozuměli. ale jak je vidět tak asi budem.
Prootže já po městě chodim nerad, už sem tady myslim řikal že když mám čas že jdu do přírody. Na okraji města kousek od baráku máme takověj pěknej les, prostě klídek od všeho. Tam si právě občas zajdu.
Mimochodm ta ZOO je nápad ještě lepší. *3* -
*15* *15* *15* 2 panáčky a sem tuhá *15* *15* Nee... náhodou když si dáš tequillu ta je to super ... sice mi stačí jenom jedna, protože ten citron a ta sůl tam to je rpostě hnusný ... *15* ale jakoo jinak dobrý *15* -
Hele tak to budeš muset asi busem ... *15* Pokud si pro tebe extra Míša nedojede *15* *15* -
Jo to já taky ... *15* Ale prostě věnečky už nikdy nevynechám to jsou vždycky ty nejlepší večery ... *14* -
Re: Re: Re: Re: xD
tak až vy dva půjdete chlastat tak u toho chci být! xDDD -
Hele záchytku nech spinkat ... to spíš poldové se serou kam můžou ... *15* *15* Ale napadlo mě jestli mě nechceš někam unýst kousek někam za Vodňany ... protože tam je nuda rači bych šla do přírody ... nebo do ZOO ... *15* *15* *15* -
já neřekla, že když se nabumbám, tak že je nemám, ale že je mám i bez toho!! :D -
jejda xDDDDDDDDDDDDDDdd ..... teda já sem vychlámaná i bez chlastu, stačí dobrá nálada! :-) -
To známe. Šup panáčka na posilněnou. *15*
U mně by to možná bylo smrtelný. *1* -
*15* Tak počkej když se nebumbáš tak svijáky nejsou a když ne tak sou ty seš mi divnej patron *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: xD
ale nabumbám a svijáky sou i bez toho! :D:DD -
Tak jo. *15* Ale doufám že tam u Vás ve Vodňanech mají pohodlnou záchytku. *1*
Tady u nás třeba vidim skoro každou noc, se někoho "potácet". *15* -
*15* *15* *15*