-
Re: Re: Re: xD
Tve ... tak to ti závidím ... *15* Já prostě jsem vysmátá směji se fakt všemu ještě lepší bylo když si pro mě pak přišel Váša abych s ním šla tancovat ... *15* *15* A já blbka šla ... *15* *15* jenže to nebyl tanec ale pohádka ... *15* A tak já byla princezna a on můj princ že jo a pak mě tam nosil a já debil se furt jenom tlemila ... *15* *15* nejlepší bylo když sme si vyměnovaly boty ... *15* *15* -
Re: Re: xD
Skoro?? Tak to máš dobrý já úplně ... Míšo ... my až budeme spolu tak něco vypijeme ne? To bude teprve sranda... dva ožralové ... *15* *15* *15* z jediný slkeničky ... *15* *15* -
Neřikej mi, že ty se taky nenabumbáš. *15* To jsou určitě potom taky svijáky. *1* -
Teda do mě nikdo nikdy nic nelil a 1 sklenička mi nic neudělá! :D:D:D nebo dvě a více, úplně v poho ... :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Jo to bylo vlastně kvůli mě ... já sem řekla kámošce (myslela sem si že je to kámoška) aby šla sem kecat aby se to tu oživilo jestli má ráda Avril že by to bylo fajn ... no a ona mi lhala a řekla že jo a tak sem šla a hned jak sem odešla začala tu řvát na ty moje milowaný lidičky ... pak sem jí hned vymázla a řekla jsem jí přede všema že je to rpostě kráva a jestli ještě jednou seřve někoho na kom mi záleží a koho miluju tak jí už fakt přetrhnu ... a ona mi dodnes leze do prdele ... *16* -
Re: xD
Podle toho, jak píšeš že si měla jenom jednu slkleničku a byla si mimo. Tak začínám věřit že bude mít vliv ten chlast co do mně lil děda, prostě jsem notorik už od dětství. protože já taky, když si dám jednu skleničku tam ses skoro hotovej. *15* *15* *15* -
Re: xD
ježkovy oči!! xDDDDDDDDDDDDDDDD sviják! :D:DD:D rači už nepij! xD -
Jo, seš moje osobní značka heroinu ... jak by řekl Eda ... *15* *15* *15* -
dovol? :D:D:D ... máš štěstí, žes to aspon na druhý pokus dobře přečetl!!! :D:D:D -
aha ... zvláštní, že já měla to štěstí, když sem sem chodila, tak se tu děsně hádalo, nadávalo a uráželo! to bylo teprve něco! -
Takže sem droga. *15* Já jenom že sem četl že sem "doga". Už sem si za to chtěl na Kačence smlsnout. *15* -
xD
Taky si říkám ... mě pivo vlastně chutná ...
No pokud jde o ty hlášky tak to nechtěj ani vědět co tam mlely za kraviny ... ale jako kdyby si to spletly jednou, ale já se každých 5 minut jmenovala úplně jinak ... tohle jméno mi jako jediný uvízlo v paměti ... *15* *15*
Ale ty jejich hlášky tam to nemělo chybu ... *15* *15* já musela vypadnout na vzduch a když se vyšla ven tak tam všichni úplne v normálu že jo a já tam v těch šatičkách s wendou za prdelí totální záchvat smíchu ... *15* *15* *15* No tak sme kousek popošli aby na nás tak nečuměly a Wenda to pak zabila a řekla ty wole já mám zmrzlý nos ... *15* *15* *15* A já ta div neležela smíchy na zemi ... *15* *15* Já fakt byla totálně mimo ... a to sem měla fakt jenom skleničku *15* *15* -
Ta diskuze to tu byla dřív, to byla úplně obyčejná diskuze jako ostatní. prostě se tu probírala jenom Avril a všechno kolem ní. Ale většina příspěvků byla právě o tom že "támhle psali tohleto" a tady video na YT. A komentáře k tomu. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Óoooo...
*15* *15*
Proč by holky nemohly pít pivo, žejo. *3*
Já když si teda výjimečně přihnu, tak se směju úplně všemu i sám sobě. *15*
"Andrea Skočdopolová" *15* Splést si jméno To je ještě slabý, někdo je schopnej ze sebe vyloudit jeetě lepší hlášky. *15* -
No jednou týdně se sem dalo video o Avril a to bylo asi tak všechno pak se tu pořád dokola řešilo aby se to oživilo jaký milujeme písničky a pak její tetování a to bylo všechno rpostě chcíplej pes -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
tak to jsem zvědavá :-)) -
Re: Re: Re: Re: ...
No to jee... *14* -
Re: Re: Re: Re: ...
a co tu byla za diskuse před tebou? -
Re: Re: Re: ...
vidíš to, Míšo jsi naše droga! :D -
Re: Re: Re: ...
Asi to tak bude. *1* Mezi námi bych se do tý diskuze, co tu byla když sem tu ještě nebyl. Taky moc nezapojoval. *13*