-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Hele tak to je humus ... *9* Já se snad zastřelím ... posraná 4 a podělám si tejden s tebou ... no vidíš to joo ... njn za debilitu se platí ... *9* *9* -
Jenom každej víkend. Míšo teď mi řekni co tady budu dělat když sem celej příští tejden doma? *15* *15* -
Re: Re: :o)
Třeba už z toho vyrostla ... *15* i když podle WTH klipu pochybuju *15* -
Kačko, asi jako každej pracovní den. *1*
Takže to ušlo, prostě vcelku fajn. když mně nikdo nenaštve.
To se nestalo už dobrej měsíc, že by mně někdo nasral ale čekám kdy to příde. Do mých narozenin by to ještě ale mohlo vydržet. *15* -
Re: :o)
proč je vykopla? :D:D:D .... týjo, ttj ale to se nebude dát tolik řádit :D -
debilní 4! :-(( .... to je fakt! ;-) strašně rychle to utíká! -
Supeer... klavír a Avril ... co víc si přát... -
Necožuj ... tak to prostě jee ... jedna pitomá 4 a tohle je ... ale už jsou to jenom 4 měsíce... a když máknu tak mě tu máte každej víkend ... *14* To už nějak vydržíme ne ... *7* *4* *9* -
:o)
Turné Black star bude prej víc akustické, a Avril bude větší část u klavíru. Ty tanečnice prej vykopala. *1*
To je jedině dobře. *3* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky ... :-)
to nev, opakuješ totiž pravdu .. :-( -
jo no! :D asi tak .. kdyby se tu řešila jen Avril, tak to tu stojí jak u Kikeho ... -
Re: Re: Re: Re: :o)
cože? Néééééééééééééééé :-((((((((((((( -
Ahojky Míšo, měla jsme se skvěle! V matice totální svijáky! :D A začly mi prázdniny takže super! a Jak ses měl ty? -
Re: Re: Re: Re: :o)
mně to ale takhle vyhovuje. *3* *15* -
Re: Re: Re: Ahojky ... :-)
Koho by napadlo že otevírací doba týhle diskuze bude až kolem půl šestý. *15*
Přes den zavřeno. *1* Jde to tu nějak do kytek, ale to sem tady už párkrát řikal, vim že se opakuju. *15* -
Re: Re: Re: :o)
Jenže ... jsem tu byla celý prázdniny a tak o víkendu už nemůžu ... *9* Takže se uvidíme asi nejspíš zase až příští sobotu ... snad ... teda poku tu budeš ... no a jinak pokusím se ještě přemluvit na zítra ale pochybuju ... *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: :o)
Noo ... to je pak těžký ... -
Jak že si tu naposled?, zítra je přece sobota a potom neděle. *3* -
"Inteligentní řeči" jsou podle Hannah řeči o Avril. Jenomže album už vyšlo, turné je ještě daleko, takže nevim co se tady bude o Avril probírat. *15* Asi nic jako vždy. *1* -
Já nee... *9* Jsem tu naposled ... *9*