-
Re: Re: Ahojky ... :-)
No já už sem prakticky chodím rovnou až na půl 6 ... protože ty tu dřív nejseš ... -
Re: Re: :o)
Vidím ... *15* -
Re: Ahojky ... :-)
Podívejme *14* Míša je tu už taky. -
Re: :o)
Hanča se nejspíš nasrala, že už tu vedeme jenom ty naše "inteligentní řeči" a zapoměly jsme na ty její "inteligentní řeči" ... a Kačka zase vraždila psy?? *15* *15* *15* -
vy už ste tu? Tak já tu sem tež :D -
:o)
Ahoj Kačenko, vidím že seš online. Tak jak ses dneska měla? *3* Já sem tak rád, že už je ten pátek. *3* -
A jak tak vidím Haňulák je stále nepřítomen. Tak co s vámi děvče?
Jak se zdá, na povel to tu má pořád ten chcípnutej pes. *15* *9* -
Ahojky ... :-)
Ahoj ... *14* -
Re: :o(
Nee... *9* *9* *9* Jenže, já už nevím kdy se tu zase objevím, bojím se, že zítra už ne... *9* Snad to vyjde... Tak ahoooj ... *14* MILUJU TĚ *14* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Zejtra se na to podívám, co to je. *3* *1* -
:o(
Na hodinu ti budu muset zmizet Míši. Ale teď vidim že už je 9. Takže se tu bohužel dneska už neukážu. *9*
Ahooj Míšo, miluju tě. *14* *14* Dobrou noc. *3* -
Re: Re: Re: :o)
Mě stejně příde nejhezčí Turecký pochod na klavíru ... *14* *15* -
Klavír ...
Pokud jde o klavír ... tak totálně miluju když hraje na klavír Avrilka ... to je prostě táák krásný ... no a potom ... co mě vážně dostane ... Robert Pattinson ... to je vážně skvelý klavírista ...
http://www.youtube.com/watch?v= -wPlwwSlyEw
a moje nejoblíbenější od něj ...
http://www.youtube.com/watch?v =zsGZR7HXj5U&feature=related
To je prostě ... na tuhle krásu nedám dopustit ... to je něco vážně krásnýho ... *14*
No nejsem já praštěná? *15* -
Re: Re: :o)
Já to taky neposlouchám, přijde mi to prostě o ničem. Všechno je to podobný *15*
Ale co mi opravdu líbí je skladba "Air" od Bacha a Smetanova Vltava. Für Elise, to je známá klasika. To taky můžu. *3* -
Ne, neposlouchám, ale když už bych jí měla slyšet, tak mám pár, kter´é mě zaujaly, turecký pochod od Mozarta, nebo Pro Elišku od Beethowena ... *14* Já nevím, nemám ráda vážnou hudbu, příde mi depresivní ... ale miluju hru na klavír ... klavír to je moje, jakmile začne někdo hrát na klavír jsem celá úplně mimo ... je to rpostě něco krásného, a když jdeme na koncert a hrajou tam tohle na klavír ti super klavíristi, tak je to vážně krása ... *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Je to debil. To se ví. Jak byl nalitej v tej Evropě 2 *15* A jako moderátor stojí za velký hovno, na ty jeho hlášky nebo rádoby vtípky neni nikdo zvědavej. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No ... tak bych prostě zdrhla a ty bys byl tady sám nebo bys šel pryč ... to už je na tobě, ale já bych šla pryč !!! *15* Jo a jestli někoho fakt nenávidím a pije mi krev tak je to právě Mareš ... kretén namachrovanej ... -
Míšo, posloucháš vážnou hudbu? když se tu začlo mluvit o těch "umělcích". -
No dobře Mareše necháme na pokoji.Když tě vytáčí jako bejka červená barva. *15*
Mimochodem Kačka už je v tahu. -
Nech toho!