Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Hele ale teďka už fakt skoušíš co vydržím, ten jeho kožich mi nepřipomínej, ten sem mu měla už tenkrát narvat do prdele kreténovi ... jestli mě ještě budeš dráždit ... tak to zdrhnu ... *16* *16* *15* *15* a zůstaneš tu s Kačkou ... sááám ...
  • kvatro

Úplně ho v tom slyšim. *15*
  • kvatro

Re: Re: :o)

No ale fakt, zní to jako Mareš před zhruba deseti lety. *15* Ten jeho kožich vždycky smradlavej. *15*
  • puspuspusinka

Re: :o)

Farnou ještě přežiju ... já tě zabiju za něco jinýho ... za toho kreténa vypatlanýho Mareše... teď si to podělal ... jak tohle můžeš říct ... já se ti tu seru s písničkou pro tebe ... a ty mi řekneš že sem skomolenina Mareše ... *15* *15* *15* Ty di někam ... teď si mě naštval ... *15* *15*
  • kvatro

:o)

Víte na co sem teď přišel. Že ten Míši styl textu, ne slova. Vypadají jako kombinace Leoše Mareše, Lucky Vondráčkový a Ewy Farný. Míša mně ale za tu Farnou zabije. *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Jo ... Čopin je nejlepší ... zabijácká hláška ... *15* *15* "Obvykle bych Vám zahrála něco z výběru ehhh ... Čopina ... ale rozhodla jsem se pro vlastní skladbu" *15* *15* *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

A co třeba Vivaldi, Fibich, Janáček nebo Chopin. *15*
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Hanka ta to nebude umět. Ta píše nějaký vědecký knihy. *15*
  • puspuspusinka

Když ne Smetana a Dvořák co takle třeba Bach nebo Mozart ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: Nezdá se ti zvláštní

děkuji *14*
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní

Jo to je fakt to nejseš ... promiň ... *15*
  • kvatro

Já to nějak poskládám. Jako Smetana nebo Dvořák to vypadat sice nebude. *15* Ale podívám se do not k Avrilce. *3*
  • puspuspusinka

Já nevím ... já s tímhle po pravdě opravdu skušenosti nemám ... *15* skus Hnaču ta napsala knihu tak kdoví třeba ti pomůže s písní ... *14* *15*
  • kvatro

Blbej nejsem *15* Mám přece tvůj mobil, takže neni problém se domluvit. *3* *1*
  • kvatro

Lehké je to v tom případě když ten text ještě nemáš. *15*
  • vterinka

já to nebudu xDDDDDDD
  • puspuspusinka

No vidíš a to má být prý ta lehčí část ... *15*
  • vterinka

Re: :-)

no vidíš :-)))
  • puspuspusinka

Hlavně dej včas vědět, abych náhodou nebyla úplně jinde na konci světa ... třeba v létě ... to bývám často někde jinde na konci světa ... většinou v Chorvatsku nebo Řecku *15* *15*
  • vterinka

no vidíš! a vyplatilo se! :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit