-
Re: Re: Re: :o)
Hele ale teďka už fakt skoušíš co vydržím, ten jeho kožich mi nepřipomínej, ten sem mu měla už tenkrát narvat do prdele kreténovi ... jestli mě ještě budeš dráždit ... tak to zdrhnu ... *16* *16* *15* *15* a zůstaneš tu s Kačkou ... sááám ... -
Úplně ho v tom slyšim. *15* -
Re: Re: :o)
No ale fakt, zní to jako Mareš před zhruba deseti lety. *15* Ten jeho kožich vždycky smradlavej. *15* -
Re: :o)
Farnou ještě přežiju ... já tě zabiju za něco jinýho ... za toho kreténa vypatlanýho Mareše... teď si to podělal ... jak tohle můžeš říct ... já se ti tu seru s písničkou pro tebe ... a ty mi řekneš že sem skomolenina Mareše ... *15* *15* *15* Ty di někam ... teď si mě naštval ... *15* *15* -
:o)
Víte na co sem teď přišel. Že ten Míši styl textu, ne slova. Vypadají jako kombinace Leoše Mareše, Lucky Vondráčkový a Ewy Farný. Míša mně ale za tu Farnou zabije. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Jo ... Čopin je nejlepší ... zabijácká hláška ... *15* *15* "Obvykle bych Vám zahrála něco z výběru ehhh ... Čopina ... ale rozhodla jsem se pro vlastní skladbu" *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
A co třeba Vivaldi, Fibich, Janáček nebo Chopin. *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Hanka ta to nebude umět. Ta píše nějaký vědecký knihy. *15* -
Když ne Smetana a Dvořák co takle třeba Bach nebo Mozart ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
děkuji *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Jo to je fakt to nejseš ... promiň ... *15* -
Já to nějak poskládám. Jako Smetana nebo Dvořák to vypadat sice nebude. *15* Ale podívám se do not k Avrilce. *3* -
Já nevím ... já s tímhle po pravdě opravdu skušenosti nemám ... *15* skus Hnaču ta napsala knihu tak kdoví třeba ti pomůže s písní ... *14* *15* -
Blbej nejsem *15* Mám přece tvůj mobil, takže neni problém se domluvit. *3* *1* -
Lehké je to v tom případě když ten text ještě nemáš. *15* -
já to nebudu xDDDDDDD -
No vidíš a to má být prý ta lehčí část ... *15* -
Re: :-)
no vidíš :-))) -
Hlavně dej včas vědět, abych náhodou nebyla úplně jinde na konci světa ... třeba v létě ... to bývám často někde jinde na konci světa ... většinou v Chorvatsku nebo Řecku *15* *15* -
no vidíš! a vyplatilo se! :D