-
Re: :o)
to je hezký *3* to je snad první anglický text kterej jsem nemusela dávat do google překladače *1* *1* -
Room
Zdravím lidičky :)... Mám na vás takovou prosbu. Dlouho jsem tu nebyla a vzpomínám si, že sem před nějakým časem nějaký fanda postnul odkaz na youtube, kde byla holčina a měla pokoj plnej všech možnejch věcí s Avril.... Natáčel to, myslim, její brácha a ona byla Avril i dost podobná... Jenže, já ten odkaz ztratila a nemůžu to video zaboha najít :(... Nemáte ten odkaz někdo??? Moc moc prosíím :) -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Neřikej že ty tvoje texty jsou horší než od Xindla X, to jsou teprve sračky. *15* *15* -
Fajn. Tak já vám to sem dám. Ale nechci slyšet žádný kecy že sem citově labilní pako. Protože ta písnička zní jako když jsem. *15* -
Re: Re: Re: :o)
V sobotu k tomu složim ještě noty. *3* *1* -
Re: Re: Re: Re: :o)
S tou tvojí sebekritikou si budeš myslet že je to kravina pořád. To budeš muset holt nějak překonat. *15*
Každej umí vymyslet něco pěknýho. *3* -
Boužel je, nemá to ani hlavu ani patu ... *9* *15* -
No to si věříš ... já zpívám asi jako vrata od chlíva ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
No to já taky, ale mírnila jsem se :D:D:D ... že je pi*a sem ji nenapsala, ale jestli mi odepíše a vytočí mě totálně, tak nevím! :D -
Re: Re: :o)
Ještě zpívat, zrovná já? To už chceš po mne moc. *15*
Míša ti to zazpívá. *3* *14* s doprovodem na kytaru. -
Re: Re: Re: Re: :o)
Míši asi tak :D:D:D ... ale co ty víš! třeba to vůbec není hovadina! ;-) -
Re: Re: Re: Re: ...
To se mi to píše, že bych na to nereagoval. *1* Skutečnost by byla určitě jiná. Když mně totiž někdo takhle přivede do varu, tak umim bejt taky sprostej. *5* *16* -
Teda Míšo, já smekám!! To je překrásné!!! Nechceš to nazpívat? :D -
No, ty seš prostě génius, já bych něco takovýho prostě nesložila ani kdybych se na hlavu stavěla a vlasy si trhala ... prostě nenapsala ... *15* Abych pravdu řekla něco jsem skoušela včera večer, ale nic z toho nevzniklo ... *15* prostě moje kravina ... *9* -
Re: Re: :o)
To sem moc rád že se ti to líbí. *3* *14* *14*
To je moje vrcholný dílo. Napsaný jako od Avrilky. *14*
A potom že je těžký složit nějakou písničku, řikal sem že to taky zkusim. *1*
Hned to vylepšilo náladu i mně. *3* -
Re: Re: Re: ...
no tohle jsme ji napsat musela!!! at si o sobě zas tolik nemyslí! pi*a jedna! -
Ááá ... bože to je překrásný Míšo ... tohle je vážně ... bože ... vážně děsně krásný ... *14* *14* *14* *14* *14* A te Valentýn tam ... yeahh ... *14* *14* *14* -
Re: Re: ...
Já bych na to nereagoval vůbec. Ještě se srát s drzejma lidma. *3* *13* -
Re: Re: Re: Re: ...
jůůů už jdu na tu tvou písen! ♥ ... Míšo mě taky, ale nic si z toho nedělej! :-* Já ji už raději neřeším! ;-) -
Re: ...
Já taky nenávidím takové lidí!! Však sme ji napsala zprávu!! A smazala! a je klid!