-
Re: Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
no vidíš! a vyplatilo se! :D -
:o)
Umí z vás někdo poskládat hudbu k textu? Potřebuju poradit. *15* -
:-)
Asi začínám chápat Avril, co myslí tím, když říká, že zpívání a textaření se nedokáže vzdát, ono jde mnohem líp říct co máš na srdci písní nebo se o to aspoň pokusit v mém případě. Je to divný, ale tím textem sem vystihla něco, co bych asi na rovinu neřekla ... *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Neslibuju že to bude v nejlbižší době. Protože prostě nemám čas. *9* Ale někdy si ho udělám. *3* *4* To jo. -
Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Hele, já ležela se sluchátkama (Avril) v uších a nemohla jsem usnout a najednou sem si vzpoměla na psaní písniček a řekla jsem si, že bych něco mohla zítra zkusit jenže mě začaly napadat nápady a já sem si řekla že do rána to akorát tak zapomenu a začala ťukat do splašenýho iPodu *15* *15* *15* -
já ti nic nedělám! xDDDDDD .... jo M9šo, s tím souhlasím! :D -
No mohl a já budu jedině ráda ... bude fajn tě poznat osobně ... *14* a mluvit s tebou z očí do očí ... *14* Bude to zajímavý ... *14* Ale budu ráda ... už se těším ... *14* *14* -
Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
A proč to vůbec píšeš? ještě ve dvě hodiny ráno. *1*
Ale věřím tomu, že nejlepší věci se dají napsat v tu nejméně vhodnou dobu. *1* -
Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Proč bych tam nemohl přijet, jezdim všude možně, i mnohem dál. *1* Ale pravda, za někým sem ještě nejel. -
Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Teď si odrovnal ty mě ... *15* Je to možná trapný, ale měla jsem takovou představu jak by to asi vypadalo kdybys přijel za mnou do Vodňan ... *15* Bože ... *15* A jo uhodl jsi ... myslela jsem při tom na tohle naše povídání a pak jsem si řekla, že skusím něco napsat no a tohle z toho vzniklo ... *14* *14* -
Re: Re: Room
Škoda :(... No, nevadí. Zkusím ještě jednou propátrat youtube :) -
Re: Nezdá se ti zvláštní
Míšo, tohle mně úplně odrovnalo. *14* Je to moc hezký. Napsala si to, co si myslíš. Vím že je to o nás dvou, to moje bylo taky o tobě a o mně. *14* *14* Chci tě někdy vidět. Přijedu za tebou do Vodňan. *14* *14* -
Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Ne, to mi nedělej ... tohle nemůže být hezký ... vždyť sem polospala, to sem napsala ve 2 hodiny ráno do iPodu ... celá rozespalá ale nemohla jsem usnout ... *15* *15* *15* -
náhodou! Mi se to moc líbí!! super! :-)) ♥ -
Re: Re: Re: :o)
ale s mojí angličtinou je to docela rekord *1* -
dyt je to hezký *3* -
Re: Re: :o)
Jo, to já taky nemusela ... *14* -
Re: Re: Re: Re: :o)
no wow!! .. tak to pošli Avril n nazpívání! xDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
to je fakt ... ale občas si to poslechni i když je to děs ... chemie ... totální kravina *15* *15* *15* -
Re: Room
nn, nemám *9*