-
Re: Re: Re: :o)
aha ttj xD tak doufám, že tě do narozek nikdo nenasere! xDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Óoooo...
Hele tak to sme na tom stejně ... můj děda a pivo ... sem od malička závislák ... *15* *15* ten to do mě taky lil furt od 5 let když mě míval na hlídání po školce a pak po škole *15* A kluci u nás vždycky čumí když si místo coca coly na akcích kupuju rači pivčo ... ale dávám si ho tak nějak napůl se všema ostatníma a nejlepší sou ty kecy pak ... ty wole holka co pije pivo ty seš u mě borec na konec ... a takový kecy ... tam z nich sem fakt nemohla to bylo teďka na Vánoce sme byly na Věnečku a já tam seděla s Jardou Tomem Pešlíkem a s takovým debilem no ty se tam střískaly a já měla co dělat abych neumřela smíchy ... nejleší když sem jim řekla jak se menuju a oni po 5 minutách hey ty seš Andrea Skočdopolová že jo ... *15* To bylo prostě moc *15* Nechápu jak na to přišli *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
super! no snad to tu popíšem! xDDD -
já nevim. těžko říct. GF tam bude ale určitě. Uvidíme až se zveřejní setlist kocertů. -
Re: Re: Re: Re: Re: Óoooo...
Pivo si dám pouze, občas někdy po obědě. *3*
Alkhool rád nemám, možná i proto. Že když mi byl 1 nebo dva roky, tak mi děda dával pít pivo. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
myslíš, že tam budou starší skladby? -
Re: Re: ...
Hele já tu závislost chytla až když ses objevil na scéně ty ... jinak jsem neměla problém vydržet to bez téhle diskuze týden ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Óoooo...
No to já taky mě stačí jedna lahev piva navíc nealkoholická plus sklenička nějaký sračky a už sem totálně vytlemen ... *15* *15* Já a alkohol to nejde dohormady... *15* *15* A navíc ho zatím odmítám ... jenom při důležitých věcech ... jakou je Silvestr nebo Májka tak to si trochu dám ale ne moc, protože sem už takle dost blbá ... a co po tom alkoholu potom ... *15* *15* Jinak neboj dědečku ti říkat ještě nebudu ... *15* -
Re: ...
Tak apoň že tak, ten iPod to trochu zachránil.
Měla sis přečíst varování, "časté návštěvy téhle diskuze způsobují závislost". Já sem to taky ale nečet. *15* -
Re: Re: Re: Óoooo...
Já nejsem starej, jenom trochu starší. *1*
Ale ne že mi tu taky dáte přezdívku "dědek" jako to dostal Kuba. *13*
Narozeniny mám 16.března.
Ale možná nějaká menší párty bude, nic velkýho. *1* trochu se vždycky napiju, a prootže nejsem zvyklej pít, tak z toho vždycky lezu po čtyrech. *15* *15* -
...
Vždyť já mám ten svůj iPod ... *15* Bude to sice asi zase psát kraviny, ale objevit bych se tu snad na chvíli mohla ... *15* Seru na baterky ... já to bez vás nevydržím ... je to šílená závislost ... *15* -
Kačko, tak dobře. *3* Celej příští tejden. To se tu zase popíše stran. *15* -
Re: Re: Óoooo...
To je děsný jak seš starej ... *15* Hele tak to budeš mít nějakou super párty ne když sou to kulatiny ... *15* A kdyže je máš? 15.3.??? *7* -
Re: Óoooo...
Nojo, už mi bude 20 *3* -
Míšo, tka já ti budu dělat společnost xDDDDDDDd I když vím, že Míša je nenahraditelná! :D -
Jooo ... *14* -
Určitě tam zahraje Complicated nebo Sk8er Boi, He Wasn't na tom se jistě vyřádí. *3* *15* -
no já právě taky! :D:D:D a navíc to se mi na ní líb nejvíc! Jak je crazy, svá a uvolněná, jak lítá po podiu a blbne! ♥ -
Re: Re: :o)
Avril na klavír je skvělá kombinace. A když si ještě představim jak hraje některý skladby z GL na ten kllavír. Úplně mi z tooh mrazí, jak to bude pěkný. *14* *3* -
Óoooo...
Míšo, tobě bude už 20??? *7* *7*