-
Re: :(
Samotnou mě tu necháš ... to umřu ... samotinká jen s Evičkou na icq ... bože ze mě bude nebožtík ... já se z ní zcvoknu ... *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :-)
Velikonoční prázdniny ... *15* *15* *15* -
:(
lidi tak vam zejtra rano odjedu na tejden na slovensku bude se mi stejskat ale uz nehodlam cist ty vase diskuse! -
Malinkej problém je v tom že, V SO a NE to jezdí na prd. A ve všední den jseš ty ve škole. A teď raď. *15* -
Re: Re: Re: Re: :-)
*15* *15* -
*15* *15* Ještě že tě budu mít s sebou ... já sem schopná se ztratit i mezi busem a ZOO ... natož pak v tej ZOO a to tam nejedu poprvý ... *15* *15* -
Re: Re: Yeahh
Už jsme se rozhodla ... Everybody bude asi moje písnička ... *15* *14* *14* -
Re: Yeahh
jo 4real se mi taky líbí :-) -
Re: Re: Re: :-)
ježíš jo furt, četla sem až pak :D -
Že sem se tady vůbec vytasil s takovýma věcma jako jsou jízdní řády natož vlaky. Obojí holkám nepatří do rukou, prosimtě já se ti tam na to podívám. *3* *1* -
Na mě??? Jak jako čas je? Sem asi mimo ... diť si říkal že nevíš jestli je to uskutečnitelný ,.. nebo jak je to blbý slovo *15* *15* *15* -
Nějak nechápu ... *15* Tohle jsem ještě neměla čas řešit kde a jak jezdí vlaky ... *15* Já sem totálně spontální většinou něco takovýho zjišťuju na místě a pak sem totálně mimo když vidím že mi zbývá hodina nebo mi právě něco ujelo *15* tak pak du rači pěšky domu přeš lesy a louky *15* -
Čas je, záleží teď už jenom na tobě. *1* -
Yeahh
4Real ... miluju tu písničku ... *14* A dneska sem totálně pořád dokolečka poslouchala Everybody Hurts .. už jí skoro umím nazpaměť ... *15* *15* *15* -
Pokud se máš jak dostat na nádraží v Číčenicích a zpátky. Tak to problém neni. Z Vodňan tam jezdí osobáky od Volar.
U mně v tom problém neni, teď sem to zjistil *3* Potom můžeme klidně jet. *3* -
Re: Re: :-)
Tve než něco plácneš tak čti ... *15* Ještě se neví ... není čas ... *9* -
Re: :-)
tě péro!! :D:D:D a kdy že máte spicha? :D -
Re: Re: :-)
Neboj, nečekám, že se mi zítra zjevíš přede dveřmi ... *15* *15* Já vím, že to nejde hned ... *3* No hele do ZOO můžeme klidně do tý naší doma ... ale měla jsem namysli trochu lepší a to Hlubokou ,... miluju jí byla jsem už v sakra hodně zoo ... i v cizině ale Hluboká je prostě ta nejlepší *14* *14* *14* A proto právě tam ... *14* *14* *14* -
Re: :-)
Jako mně se za tebou chtělo jet, ale prostě jenom do těch Vodňan do města, z toho sem nadšenej nebyl. Ale na tu ZOO teda, to mám už jinej názor.
Ale myslíš tu ZOO v Hluboký, nebo si myslela nějakou králíkárnu u sousedů? *15*
Zatim stejně ale nevim jestli je to uskutečnitelný. -
:-)
Míšo ... já se na tebe normálně nehorázně těším ... *15* *15* *15*