-
Re: Re: Re: ...
Já v tom nemám žádnej bordel ... jenom si nejsem jistá že stihnu nastoupit i vystoupit bez modřin ... *15* *15* *15* Já se znám vždycky když lezu do vlaku tak se skoro natáhnu ... *15* *15* A když lezu z vlaku tak vždycky čekám že to bude jako nomrální schod a ono je to toálně vysoko a pak se div nepřerazím ... *15* *15* ale klid ... já to zmáknu sem přece normální ... *15* *15* -
No prosim, ona sama ještě vlakem nejela. to nechci vidět ten máš výlet. Co by si dělala kdyby si byla na nádraží v Berlíně nebo v Paříži? *15* *15*
Podrobně ti to vysvětlim, takže bez obav. *3* -
Re: Re: ...
Pokud v tom máš bordel jako Míša *15* a nevíš jak se tam dostat. Tak ti popřeju hodně štěstí aby si vůbec dorazila. *15* *1* -
Aspoň že ty mi věříš ... *15* *14* -
*15* *15* *15* Hele bude to zajímavý určitě pokud to vyjde a já doufám že ano ... *15* *15* Sama sem vlakem ještě nejela ... ale blbá snad nejsem a věřím si ... *15* *15* *15* -
Re: ...
Já vim že to zvládneš. *3* -
jůů ty se taky někam přesuneš jo? :D:D:D tak to začíná být zajímavé! :D:D:D ... to mi připomíná, že já jedu příští sobotu do Opavy za kámoškou a ještě sem tam v životě nebyla! xDDD -
Re: Re: Re: Re: ...
ahaaa :D:D:D a já myslela, že za ní přijedeš autem, tak nic xD -
taky se divim ... *15* -
Ne, auto nevedu. *13* -
...
Hele, jsem možná úplně mimo pokud jde o nějaký navigování a někam dojed ... ale myslím, si že když si nemám s čím splést vlak tak snad zmáknu dojct do Čičenic bez nehod ... i když u mě nikdo neví ... *15* Sem schopná se přerazit i při vystupování ... *15* *15* *15*
Ale v poho to zmáknu ... *15* v nejhorším mě aspoň hned poznáš ... ta co vypadne z vlaku ... *15* *15* *15* *15* -
ty nevedeš auto? :D -
Re: Re: Re: Re: Re: ???
Ale záleží jestli zvládneš jet tim Os z Vodňan do Číčenic. *15* *15* Potom už to budu mít na starosti já. *3* -
No to je fakt nocování na nádraží ... to by mě asi zabily doma ... *15* Zvlášť když jedu na vlastní pěst ... ale tak budu mít vlastně plnoletý doprovod .. *15* Jinak jako já vím ... nemá cenu něco plánovat když možná to nevyjde ... ale tak uvidí se ... já doufám že to vyjde ... chtěla bych moc aby to vyšlo ... *4* *4* *4* -
Pečlivej sem, ale to se musí. Nebudu nikde nocovat na nádraží. A taky ti tu nebudu tvrdit že tam určitě pojedeme, když by to nakonec třeba nešlo. *13* *15* -
Re: Re: Re: Re: ???
Pááni ... já žasnu ... no to by asi fakt šloo ... *3* -
...
Koukám, že si dáváš opravdu záležet ... *14* Abysme se někde nesekli ... a aby to klaplo ... *14* Ty seš nějakej pečlivej ... *14* Aspoň jeden z nás ... *15* -
Re: Re: Re: ???
Neni na tom nic těžkýho.
Takže pokud by jsme tam teda jeli, tak takhle:
Kolem desátý dopoledne odjíždí Os z Vodňan do Číčenic.
Já přijedu do Číčenic protivínským rychlíkem, zhruba ve stejnej čas jako ten Os z Vodňan.
V Číčenicích se v 11:00 přestoupí do Os na Hlubokou. To je všechno.
Zpátky v půl páty z Hluboký. Jinak to uskutečnit nejde, a to něco podobnýho neorganizuju poprvý.
Podrobnosti, až by se opravdu jelo. -
Re: Re: ???
Ty si koumal plán ... *15* No to bude krása ... *15* *15* *15* -
Re: ???
Tady sem. Plán jak jet, je hotovej. *3*