-
Re: Re: Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3
Hlavně že se dobře bavíš ... *15* *15* -
...
No nic,... já se vrátím v 18:30 ... tak doufám, že tu někoho najdu ... !!! *14* -
???
Lidičky, co se to tu děje?? Kde ste všichni proboha??? To je děsný tohleto ... *7* -
Re: Bravo
No jako drsný ... prej sk8t, surfování a jóga *15* *15* To jde fakt dohormady ... no a pokud jde o toho Bobra, tak to ani kde se to má opravit hledat nemusela *15* *15* Takle to vypadá líp ... "Beiberer" *15* *15* -
Bravo
Nevím jakje to staré ... ale aspon cosik. xDD http://www.bravo.cz/news/2165-avril -lavigne-sk8uje-v-garazi -
kdybyste bydleli vedle sebe a začli spolu chodit, tak bych se teprve smála!! :D:D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Já když neslyším svou nej písničku tak mám abstáky!! :D:D:D -
Re: Dobrou noc Zlatíčko <3
Dobrou noc :D* -
Ano, podobný pocity mám ještě u Nobody's Home, How does it Feel a Knocking on Heavens Door *3* Ale nebrečim u toho. -
Tak, jo... dobrou nooc... *14* -
Nevim, to je těžká otázka. To nerozluštil ještě nikdo. To prostě samo. *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3
No vždyť ... já sem taky závislák na tobě ... *14* A nevím čím to je ... přirostl si mi k srdci a vůbec nechápu proč ... *15* *15* *15* -
Ano, to jsem i brečela když začala hrát... já tu písničku šíleně prožívám... -
Re: Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3
Závislák ale na tobě. Ostatně ty si byla taky hotová z toho když sem na chvilku odešel. *15* -
*14* Slipped Away je úplně nejlepší v Budokanu. Avril s klavírem. *14* -
Asi tak ... *14* *3* -
Re: Re: Re: Re: ...
Já když neslyšim Avril tak mám prostě absťáky. Žádný jiný písničky to nespravěj. *15* -
Re: Re: :o)
Co že tu ještě operuješ? *15* -
Re: Re: Dobrou noc Zlatíčko <3
Závisláku *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: ...
Ty seš fakt hoodně divnáá ... já jakmile nesyliším aspoň jednou denně Avril tak mám depku a noční můry *15* *15* *15*