-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
*15* Nejvíc je Push ... když tam začne zpívat Evánek tak se mi podlomí kolena ... to je prostě doonalá písnička a I Love You ... bože ta je tak krásná *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Darlin prostě nemá pro mně žádnou lehce zapamatovatelnou melodii. *1*
Ale na plný koule hraju Push, Smile, Everybody Hurts, I love you a Not Enough. A nemůžu zapomenout na WTH kterej se mi původně moc nelíbil. *15* -
Jjj *14* -
Re: Re: Re: :o)
No Darlin se mi líbí ale taky to občas přeskočím ... ale na plný pecky si pak dám Everybody Hurts *15* -
Re: Re: :o)
Goodbye a darlin jsou na mně moc pomalý, takže je občas při poslechu přeskočim. *15* -
Re: :o)
Já nevím ani co se mi na tom úplně nejvíc líbí, ale totálně sem se do tý písničky zamilowala ... a pak taky do Goodbye ... je to divný ... ale prostě nádhera ... *14* *14* *14* -
Neboj, právě sem se k ní vrátil. K Avril. *1* -
No potom bys mě měl na dvě části *15* -
:o)
Míšo, řikali jsme si tady nedavno které písničky z Goodbye Lullaby se nám líbí nejvíc. Většinou se tady objevovalo to samé, ale 4 Real pouze od tebe a mně. Co se ti tam na tom líbí nejvíc? Mně teda úplně to "Hold me down, hold me now, I'm safe I'm sound When you're around". Připomělo mi to "I found myself.." z Alice. -
Dobře jí tak ... nemá mi tě vyhánět ... příště jí za to sama zakroutím krkem ... ale jedno jí musím přiznat ... trochu sme tu naší Avrilku přeci jenom zanedbali *15* *15* *15* -
Ta citace by jí měla na chvíli zacpat kušnu. To se mi ale zase něco povedlo. *15* -
Pravda, lepší netrhat *15* *13* -
No to je ještě lepší ... *15* *15* *15* -
Ten kopanec co mi poslala poštou Elis, sem přeposlal do Havru. Hanka tam veme druhou o zeď. *15* -
Jo taky budu muset už v 22:00 nebo mě taťka přetrhne jako hada a pak mě slepí ... *15* -
Ještě neni přece deset hodin. To pujdu už opravdu. *15* -
JOOOO *14* *15* -
Hele už sem chtěla jít ... ještě že ses vrátil ... *14* *15* -
Hanko, Budu citovat Avrilku z Push:
"Maybe you should just shut up" to platí i pro tebe. *5* -
Míšo, bez rozloučení bych tě tu samotnou nenechal. *14* Byl sem se jenom vykoupat.