-
Re: ...
My ale vieme ako to vyzerá keď si ideš namazat chlieb. Miesto chlieba si pomažieš džemom svoj obličej. Prej je to posledné pomazanie. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
aspon že sis to uvedomil :D -
Re: Re: Re: :o)
áá toť otázka xDDD Kto vie :D -
...
Lidi, že já Vám něco říkala ... teď tu ze mě děláte debila a sebevraha ... zase tak nešikovná nejsem ... jenom nemám takovou sílu a všechno neudržím noo a taťka mi pomoc nešel tak sem to skusila sama ... *15* *9* A vy tu ze mě děláte nebezpečnýho sebevraha co si ani nemůže namazat chleba tak bacha ten si ještě namazat i ukrojit zvládnu ... *15* -
Re: Re: :o)
Otázkou je, zda vobec tam u Míši vo vsi maju zavedenu elektrinu. Treba tam porád svieti loučemi ako vo stredoveku. Isto tam maju tiež i svojho ponocneho. *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Ospravedlnujem sa. To som opravdu prehnal. *15* -
Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale ušetrili by za elektriku! :D -
Re: Re: Re: :o)
Ty jsi tak krutý! Prečo to robíš? :D -
:o)
Viete aké majú tam v južných čechach štastie. Keď by Míša pracovala ako jádrový technik v Temelíne. To by bolo teprve dielo. Prehliedka jadrovych hribov, takmer každý deň. Ludia by v noci žiarili ako svetlušky. *15* -
Prst ji odpadol a slipeky si ho zobraly k sobe do kurniku. Bye bye, my finger. -
Idem sa ho tedy opýtať. *1* -
No neviem, možno si len liečí ten chorý prsť xDDDD .... ale musím ti povedať, žes nás všetky nakazil slovenčinou. ♥ :D -
Iba Boh vie, kde tvoja manželka je...:D -
Re: Re: Re: Re: ..:D
musím súhlasiť! :D -
Ty seš tak zhnilý! Viacej ako jabko na strome! :D -
:o)
Pomožte ludia, nevie niekto kde je moja manželka? Možno si pre zmenu nehrá na drevorubače ale rube vo zlatej bani. -
Re: Re: Re: Re: ..:D
dobrá myšlienka..:) -
Ale teleportačná panva bola predsa zničená drahý otecko..! :D -
Re: Re: Re: ..:D
Možno i preto, že je to viacej vtipne ako po česky. *1* -
Re: Re: ..:D
*3* Tak to je potom v poriadku..! :)