Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Re: Re: Ahoj ...

co..? já..?? Já..?? Já, já, já... pardon musím už letět... když semnou budete chtít mluvit zanechte vzkaz... báááj..:D
  • kvatro

Re: Re: Re: Ahoj ...

Míša je schopná si uříznout hlavu i vlastní rukou. *15*
  • sharpay1995

Asi tak nějak no...:D A ještě do svěrovací kazajky, protože ona je schopna se zabít i bez dalších prostředků..:D :D
  • kvatro

Šikovná jak hrábě do kapsy *1*
  • kvatro

Re: Ahoj ...

To bude nějaký prokletí *15*
    Kdo ví Míšo, jestli tě když si byla ještě miminko nezačarovaly nějaký Bosorky. *1*
    Hančo, Kačko. Nemáte v tom náhodou prsty? *15*
  • vterinka

wow, ty seš teda šikulka! :D:D:D měli by tě zavřít do prázdné místnosti bez rohů xDDDDDDD
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ago

No dobré...! Jak to mám asi čmuchat... když to bylo před sto lety...!?!! :D :D nech mě žít..!! :D
  • sharpay1995

Míšo, Míšo, Míšo..:D
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :o)

hups.. no stane se no...:D Ale poučení pro nás všechny... říkat jen Dobrý den..:D
  • puspuspusinka

Ahoj ...

Lidi, já sem nomrálně nešikovná to je děsný ,... dneska sem si rozsekala na dřeě prst, protože sem neudržela ten debilní pařez a spad mi na ruku ty wole já bolestí omdlela ... to se mi ještě nikdy nestalo... to je prostě jak když si skřípnete prst v autě pohoda za chvíli to přestalo bolet, ale najednou se mi zatočila hlava a já tam ležela ty wole vedle traktoru jak debil ... *15* *15* *15* *15* Já sem fakt vlastímu životu nebezpečná to samý včera ... sem si ho pustila na nohu pařez blbej ... už se bojím co se mi stane zejtra spadne mi beztak na hlavu ... *15* *15* *15* *9* *9* *7*
  • vterinka

Re: Re: Re: :o)

tak ses aspon pro příště poučil. :D
  • kvatro

Re: Re: :o)

No právě, to byla chyba *15* *15* říkat "pane" *15* *15*
  • vterinka

Re: :o)

Jé tak v té situaci bych nechtěla být :D:D:D To bych rači řekla jen "Dobrý den" :D
  • kvatro

:o)

Nepoznat ani v reálu chlapa od ženský je taky možný. Dokonce mám s tim vlastní zkušenost. Kdysi, když sem lítal po pracovních pohovorech. Tak sem se setkal s personalistkou. Která prostě vypadala jako chlap. Povídám "Dobrý den, pane." Ona se pouze posumávala a povídá "Paní!" Kdo měl čuchat že je to ženská, měla chlupatý ruce, takovej chlapskej výraz, trochu při těle a byla plochá jako baterka. *15* *15* Trapas byl na světě.
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Když už...

no že tě ani v reálu nepoznají :D ... to mi připomíná, že mého bratránka a souseda taky lidi mívali za holky xDDD
  • xkostex

Re: Re: Re: Když už...

co az tak? tak jako kdyz chodim oblecena jak kluk tak se ani moc nedivim ale podle dlouhych vlasu vecinou usoudi ez sem holka *15*
  • vterinka

Re: Re: Když už...

až tak? *15* *15* *15*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ago

tak to je dobré! :D a proč sis mě předtím přidávala, když neodepisuješ cizím? :D
  • sharpay1995

Re: Re: Když už...

*1* *1*
  • xkostex

Re: Když už...

*15* *15* tak na to si uz nepamatuju *15* a vis ze ma nekdo problem poznat jestli sme holka nebo kluk i kdyz me vidi? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit