Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xkostex

Re: ago

na to si moc dobre pamaztuju bylo to 2.1. 2010 a nak si nespominam na to ze sem te poslala do haje *15*
  • puspuspusinka

Re: Re: ...

Nooo já tady budu u Ashley na diskuzi *15* *15* *15* s Kajuškou ... *15*
  • puspuspusinka

Re: Loučení

To už znám nazpaměť takže to přežiju si to pustím jindy na DVD *15*
  • puspuspusinka

ago

Elis a Hančo, pamatujete si ještě na naše začátky?? Když jsme sem jednou na diskuzi vstoupila, bylo to přesně před 563 dny myslím ... Kuba na mě měl řeči co jsem zač a já vybalila že správce Avril a ty si mě nejdřív seřvala že to seš ty a ostatní taky na mě byly hnusní, že se o to tady nestarám a nemám sem lézt nebo tak nějak a nakonec koukni co se stalo??? *7* *14* Dneska sme s Elis nejlepší kámošky a mi Hančo se taky mylsím máme dcl rádi *3* Jakoo je to fakt úžasný co se stalo za tu chvíli ... Nejdřív ste mě tu nechtěly přijmout potom sem se začala s vámi seznamovat ... páááni to byly doby ... nikdy nezapomenu jak mě Elis poslala do háje *15* *15* A teď říkám jediný Miluju Vás ... *14*
  • vterinka

Loučení

Já se s vámi loučím, jdu se koukat na Pana božského s Hilary. ♥ Tak se mějte krásně, páá :-****
  • kvatro

Maminka ti místo zašití trička, jednu vyšije. *1*
  • xkostex

Re: ...

mami ja si rozparala tricko zasij mi ho
  • kvatro

Míšo, Co budeš vyvádět ve 2 hodiny ráno?

Krom toho, už mě tady z té celé dnešní diskuze bolí hlava. *15*
    Zejtra je taky den. *1*
  • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

jako vy stwe si na me zasedly! tohle neni fer! mami kup mi ten primalex a rozprasovac du na blond!
  • kvatro

No to bych chtěl opravdu vidět. *15* *15*
  • puspuspusinka

Tjn *15*
  • puspuspusinka

...

Děti moje dneska vám asi neuvařím večeři a ani jiné aktivity ode mě nikdo večer nechtějte protože vyste mě normálně zabily ... já sem totálně unavená a to tu mám vydržet až do 2 ráno ... *15* *15* *15* *15* *15*
  • kvatro

350 komentů na diskuzi o Avril. Ale na těch 15ti stránkách o ní nepadlo ani slovo. *15* *15* *15*
  • xkostex

to si asi zapomela na dobu kdy sme se poznali a popsali sme tu nekolik stranek za den a Hanca z nas silela *15*
  • puspuspusinka

...

To je mooc ... lidi vy ste dneska až moc rozjetý ... už sme dneska napsaly asi 350 komentů tolik sme ještě nikdy za jeden den nenapsaly ... tohle není normální,... já sem z vás nomrálně unavená ...
  • kvatro

Kačko, Pokud chceš Elis podávat jako pečený skopový, neni problém ani trouba. *15*
  • xkostex

to ne si pockam na zejtra jak me holky zase zmrzacej
  • vterinka

jéééva xDDD a nestačila by horkovzdušná trouba? :D
  • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: lidi

jako zeru treba zeleninu to kde neni maso ale travu sdem zrala jen jednou a byla hnusna
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Vem si plamenomet, ten ti hlavičku trochu rozehřeje. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit