-
Téma...
No tak ... já už bych psala div by se ze mě nekouřilo ... ale copak můžu když mi nepomlžete??? Pomozte mi jenom s jednou malou kravinou ... TÉÉÉÉÉÉÉÉÉMAAAA... *15* -
Re: FB
Michale ... to taky doufám, že tam nebudeš od rána do večera ... já zase tak FB ráda nemám a bojím se aby tě nechyl natolik, že se na nás vykašleš ... ale věřím ti a sem přesvědčená že se to nestane, protože já už kvůli FB ztratila kámošku ... *9* *9* *9* -
FB
Facebook mám, ale nemyslete si že tam budu od rána do večera. *13*
Zítra když budu mít čas, jako že určitě budu. Tak tam něco přidám nebo připíšu. *3* -
Re: Re: Re: ...
nic jinýho mě nenapadá..:D -
Re: Re: ...
Na to si napiš něco sama ... to já nedám ... skus jiný ... *15* -
Re: Re: Re: Re: Tak Míšo ...
No odbře, ale neže mi tam zůstane, nebo si ho osobně přitáhnu zpátky ... *15* -
Re: ...
No tak já myslím že je to jasný.. dneska je těma číslo 1 Michalovo založená Facebooku..! :) :D -
Re: Re: Re: Tak Míšo ...
vždyť mě znáš..:) Ale teď mu musíme dát chvilku, aby se tam trochu zorientoval..:) -
...
Tak já Vám pudu napsat nějakou tu pohádku, abyste neřekly že nedodržuju sliby, ale vymyslete mi nějaké téma, protože mě nic nenapadá ... a to 30 minut (snad) tu budete mít pohádku ... *14* -
Re: Re: Tak Míšo ...
Ty abys taky něco nedodala ... *15* -
Re: Tak Míšo ...
Správně..! Vítej mezi existujícími lidmi..! :) -
Tak Míšo ...
Už existuješ ... BLAHOPŘEJU ... (říká se že kdo nemá FB jako by neexistoval) *15* *15* *15* Tak vítej mezi živými ... *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Děléj..! :D
Moment.. tak už přišla..:D -
Re: Re: Děléj..! :D
No ale nám furt ani jedné nepřišla ta žádost...! Kurňa... zas je to nějaké zpomalené..! :D -
Re: Re: Děléj..! :D
Chyba je asi na tvojim přijímači. Protože Míšu už tam mám. *15* -
Re: Děléj..! :D
No a co mám dělat. Na tvojom i na dalších vašich profilech sem dal přidat jako přítele a potom to odeslalo jako požadavek na přátele. Takže já nevim *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: ...
Né fyzicky, ale psychicky..! :D -
Děléj..! :D
tak ale Tatínku... děléééj..!! :D -
Re: Re: Re: Re: Re: FB
nóóó..! :D *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: FB
S tim se si teda zavařil. *15*