-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Tak dyť je to tvůj manža, ne..:D Vy se přece máte znát nejdůvěrněji..:D -
Re: Re: :o)
Asi sem vlezla na blbou diskuzi cože deš??? Jako fakt??? Počkat asi sem trochu mimo du si přečíst další 4 stránky dozadu *15* *15* *15* -
Re: Re: =(
Ale já jsem stále zde... jen jsem te´d trošku nevnímala, jelikož byly na FB konečně přidáne naše včerejší medailové fotky, tak sem se na ně musela podívat..! :D -
Ty mě znáš no nekecej ... *15* *15* *15* Ale znáš mě dýl než Michal a víš o mě míň jak je to možnééé *15* *15* *15* -
Re: :o)
Ano... na tuhle chvíly jsem tak dlouho čekala..!!!! :D -
Re: =(
Jedna drzá Kačka, jedna drzá Hanka a jedna debilně drzá Elis.
Kačka je asi velitel smečky drzých, takže Elis a Hanka jí asi choděj za prdelí. *15* -
No možná sem citlivá když céítím že mě někdo podved ... jako ty zlatko *15* Jinak sem naprsto normální člověk a navíc když mám tak dobrou náladu jako dneska tak mě fakt těmhale řečima nerozhodíte když vím že je to ve srandě ... a ty se hned bojíš abych fakt z toho letadla neskočila *15* *15* *15* *15* v pohodě ... *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Kdybych si myslela, že je Míša blbka, která si to bere vážně, tak bych o ní nic hnusného nenapsala, ale znám ji už trochu, tak si to můžu dovolit..:D -
:o)
Věčnej odpůrce Facebooku, tedy já. Si ho jde založit. *15* *15* -
=(
Lidi ... copak to musíte chcípnout všichni ... vždyť odešla jenom jedna drzá Kačka ... *15* -
Re: Re: Re: Re: :o)
Citlivá ale jseš a může se tě to dotknout, to nezapřeš. Takže kdo má potom vědět jak to bereš. *15* *15* -
Re: Re: Re: :o)
Jo a kdo říká, že já to beru vážně ... já to taky myslím ... jak ty říkáš v "zápalu diskuze" ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
No samozřejmě že si vás přidám. *3* *14* -
Re: Re: :o)
Míšo, to neni pravda! nikdo tu bezcitnej neni *13* To že tu někdo napíše něco nepěknýho o to bě, to je jenom v zápalu diskuze. Nikdo to nemyslí vážně.
Tak to tak neber. *3* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Tak a du pryč !!! xD
No to sem rád *14* -
Re: :o)
Hele nedělejte tu ze mě nějakou mýtickou brečící pannu na útese ... já sem fakt nešťastnáá ... ste tady všichni tak bezcitní a bezpáteřní šmudlové ... to je děsný ... -
Re: Re: Re: Re: Re: :'(((
No právě že ne.
Ale naděje umírá poslední. To si můžeš opakovat až do konce. *1* -
:o)
Míša už udělala skoro velkou potopu světa. Naštěstí sem včera dostavěl archu, takže se zachráníme. Hanka s Kačkou ostrouhají, nekoupily si totiž lístky. Takže je to pořádně propláchne.
Sodoma (Frýdek-Místek a Gomora (Havířov) budou srovnáni se zemí. *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: :'(((
my tu potopu nějak přežijem..:D -
Re: Loučení
Zatim ahoj Kačko, ale klidně si tam zůstaň o hodinku dýl, mám to vadit nebude.
Pozor na raky, aby tě nějaký neklofnul klepetem do frňáku. *15*