Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Tak a du pryč !!! xD

No konečně! Aspon tu bude svatý klid! xDDDDDDDDDDD
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Proč bych ho mazal když sem ho jednou založil, nikdo neví kdy ho budu potřebovat.
    Hanko příště mysli hlavou a ne tim dole vzadu. *15* *15*
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

Ale ticho... teď si mi to skazil..! :D
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: :o)

Né no, to nemusel ..... ale třeba když se rozjel fb, tak se kámošky z osobek přeorientovaly na fb a tady diskuse celkem vázne a na fb mě to tolik nebaví, ta jdou ty videa a všechno moc rychle, že to nestíhám sledovat ...
  • kvatro

Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

Mně tady teda chybět bude. *15*
  • vterinka

Re: Re: :o)

No vidíš, prý sešval! :D ... však nemusíš, jméno si můžeš klidně vymyslet a to všechno okolo taky :-)
  • sharpay1995

Re: Re: Re: :o)

nemusíš... stačí založit, vyhledat a smazat.. ,ale mazat by sis ho nemusel... *9*
  • sharpay1995

Re: Tak a du pryč !!! xD

A myslíš si že chybět tady budeš komu..?? :D :D *1* *1*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD

přesně!! :D:DD
  • kvatro

Asi si nechám od tebe poradit a Facebook založím. Když tam nemusím psát o sobě podrobnosti.
    *3* *1*
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ...

*1* *1*
  • puspuspusinka

Tak a du pryč !!! xD

Milé děti a můj milowaný manžílku, tohle je dopis na rozloučenou...
    Jelikož ste mě naštvaly, svou hnusnou nevímčím ... tak sem šla a skočila ze skály, jenže byla nízko a tak sem šla a skočila z přehrady jenže tam byla voda a já boužel umím plavat no tak sem šla skočit padákem se štěstím že se snad rozmáznu a furt nic tak sem se šla oběsit na hajzl taky se to nepovedlo a pak sem si vzala celou krabičku nějakýho prášku abych se otrávila ale všechno sem to vyblila ... tak a teď sem v háji protože sem se dozvěděla že sem nesmrtelná ... to snad neee ... No ale stejně du pryč protože ste na mě hnusní ... *15* *15* A máte too ... teď vám uteču ... jooo a Elis beru sebou :-PP
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

No, nebudeme to řešit. To ať si s ní poradí Pán Chocholoušek v ústavu Bohnickém. *15*
  • sharpay1995

to už jsem mu taky chtěla navrhnout, ale neudělala jsem to, aby mě zas neseřval...:)
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD

hej že...:) Kašli na roh.. odnes jí rovnou na skládnu.. jenom by to v rohu zabírala místo..:D
  • vterinka

Re: :o)

a proč si ho teda nezaložíš? To je fakt problém ... však si tam nemusíš dávat fotky ani statusy ... jen od nich zjistíš adresu, moba a můžeš si ho klidně zrušit ;-)
  • sharpay1995

Asi tak no..:D *1* *1*
  • sharpay1995

Hmm.. popřemýšlím o tom... Ehm.. ne..! :D
  • vterinka

Re: Re: Re: ...

té by nepomohlo ani kdyby na ni spadla celá hora! xDDDDDDDD
  • sharpay1995

no tak jako.. i podle Facebooku bych se toho dost dozvěděla..:) :D