-
Re: Tak a du pryč !!! xD
No konečně! Aspon tu bude svatý klid! xDDDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: :o)
Proč bych ho mazal když sem ho jednou založil, nikdo neví kdy ho budu potřebovat.
Hanko příště mysli hlavou a ne tim dole vzadu. *15* *15* -
Re: Re: Re: Tak a du pryč !!! xD
Ale ticho... teď si mi to skazil..! :D -
Re: Re: Re: Re: :o)
Né no, to nemusel ..... ale třeba když se rozjel fb, tak se kámošky z osobek přeorientovaly na fb a tady diskuse celkem vázne a na fb mě to tolik nebaví, ta jdou ty videa a všechno moc rychle, že to nestíhám sledovat ... -
Re: Re: Tak a du pryč !!! xD
Mně tady teda chybět bude. *15* -
Re: Re: :o)
No vidíš, prý sešval! :D ... však nemusíš, jméno si můžeš klidně vymyslet a to všechno okolo taky :-) -
Re: Re: Re: :o)
nemusíš... stačí založit, vyhledat a smazat.. ,ale mazat by sis ho nemusel... *9* -
Re: Tak a du pryč !!! xD
A myslíš si že chybět tady budeš komu..?? :D :D *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
přesně!! :D:DD -
Asi si nechám od tebe poradit a Facebook založím. Když tam nemusím psát o sobě podrobnosti.
*3* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*1* *1* -
Tak a du pryč !!! xD
Milé děti a můj milowaný manžílku, tohle je dopis na rozloučenou...
Jelikož ste mě naštvaly, svou hnusnou nevímčím ... tak sem šla a skočila ze skály, jenže byla nízko a tak sem šla a skočila z přehrady jenže tam byla voda a já boužel umím plavat no tak sem šla skočit padákem se štěstím že se snad rozmáznu a furt nic tak sem se šla oběsit na hajzl taky se to nepovedlo a pak sem si vzala celou krabičku nějakýho prášku abych se otrávila ale všechno sem to vyblila ... tak a teď sem v háji protože sem se dozvěděla že sem nesmrtelná ... to snad neee ... No ale stejně du pryč protože ste na mě hnusní ... *15* *15* A máte too ... teď vám uteču ... jooo a Elis beru sebou :-PP -
Re: Re: Re: Re: ...
No, nebudeme to řešit. To ať si s ní poradí Pán Chocholoušek v ústavu Bohnickém. *15* -
to už jsem mu taky chtěla navrhnout, ale neudělala jsem to, aby mě zas neseřval...:) -
Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
hej že...:) Kašli na roh.. odnes jí rovnou na skládnu.. jenom by to v rohu zabírala místo..:D -
Re: :o)
a proč si ho teda nezaložíš? To je fakt problém ... však si tam nemusíš dávat fotky ani statusy ... jen od nich zjistíš adresu, moba a můžeš si ho klidně zrušit ;-) -
Asi tak no..:D *1* *1* -
Hmm.. popřemýšlím o tom... Ehm.. ne..! :D -
Re: Re: Re: ...
té by nepomohlo ani kdyby na ni spadla celá hora! xDDDDDDDD -
no tak jako.. i podle Facebooku bych se toho dost dozvěděla..:) :D