-
Re: Re: Re: ...
Hehe, to s tim krumáčem sem neměl asi psát. *8*
Hanko, tohle se neřiká, to jsou nepěkná slova. Dej si za to facku a jdi se udat. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
Jen do rohu? Já myslela, že rovnou do popelnice, Na co budeš doma skladovat haraburdí! xDDDDDDDDD -
*1* *1* *1* *1* Tipickéj chlap..! :D *15* *15* *15* -
Néé.. to nehrozí..:D *1* *1* *15* *15* -
no tss... tak te´d sis to posrala maminko..! :D -
Re: :o)
Řekni Hanče ona ti tu adresu vyvěští nebo vypočítá nebo se prostě pude projít a řekne ti kde bydlí ... stačí říct příjmení ... ne? *4* -
Re: :o)
Ts... to volejbalová Slavia Havířov ten váš slavnej Vavex smete levou zadní..! :D Aha... tak to jedna z těch výhod Fb... taky jenom díky němu jsem v kontaktu se sestřenkou, se kterou jsem se neviděla asi 10 let.. a až díky Facebooku, jsme zase začaly být v kontaktu...:) -
Re: Re: ...
Já si beru krumpáč. *15*
Po něm by se Míše mohlo už rozsvítit. *15* -
Re: Re: ...
Teď by mě zajímalo, jakej trest ti tatínek uloží ta tuhle hnusotu, že chceš zabít svou mamniku ... ono ti to asi nedošlo ale já chci aby mě tou bejsbolkou přetáhl někdo kdo se trefí ... *15* *15* *15* *15* -
Míšo, já tě potom jako puzzle dohoromady skládat nebudu. Když budeš na 1000 kusu. Na to nemám trpělivost, to tě radši hodim i s krabicí do rohu. *15* -
:o)
Hanko, volejbalový Vavex Příbram, rozdrtí ty rádoby volejbalisty z Havířova levou zadní. *15*
V Havířově máme příbuzný, Mamka tam má sestřenici ale nebyla tam 30 let. Nevim proč. Já sem tam teda nebyl vůbec. Nedavno napsali dopis ale odepsat nemůžu protože nevím adresu, neznám telefon. Ale mám pouze jejich Facebook a jméno, který sem složitě vypátral.
A protože sám Facebook nemám, tak to nějak uvázlo. *9* -
Re: ...
u tebe... ano... je to normální...:D :d A já se toho klidně ujmu.. s radostí tě tou bejsbolkou přetáhnu..:D -
Nee... to by mi moje ovčeka nikdy nuedělala ... =PPPPPPPPPPPPPPP *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
nestydím, nemám proč :P:P:P:P:P ... bud rád, že sem vám řekla pravdu jo?! :D -
...
Do háje lidi zabíte mě už někdo tohle není možný ... už zase sem zapoměla co sem Vám chtěla ... no je to normální??? Prosím přetáhněte mě bejsbolkou už někdo kurwa ... *15* *15* *15* *15* -
Jo..! :D -
no počkej, aby to nakonec nebyl tvůj osud xDDDDDDDDDD -
Ona není debilně drzá ... to můžu říkat jenom jáá ... a nikdo jiný ... stačí když za to zabije měě ... ale vás by rovnou rozdrtila ... a pak slepila na 1 000 kousků a ještě ošklivějších ... *15* *15* *15* -
Dyť jí tu nikdo neuráží..! :D -
Re: Re: Re: xDDDDDDDDDDDDDD
Ano..:D