-
Re: Re: Helee... já se na to vyseru ...
už sem si vzpoměla... *15* -
Re: Re: Re: Míšane...:)
Tak aspoň budeš mít co napráci..! :) -
Re: Helee... já se na to vyseru ...
Už vím ... jako to mě tu hodláte buzerovat ze to že jsem nepořádnáá??? Tak to teda... na tom se měnit nic nebude... protože já když si uklidím, tak pak hovno najdu ... musím mít svůj nepořádek abych věděla kde co mám ... *1* *1* *1* *1* Zní to dcl logicky nee?? *1* -
Re: Re: Míšane...:)
Já sem tady ale o sobě neříkal že jsem nějaký astrolog, nebo že to nějak extra umim. *1* Ale musel bych to nejdřív porovnat, nezmám to totiž nazpaměť. -
Re: Helee... já se na to vyseru ...
tak te´d už ti ale asi nepomůžu..:D -
Helee... já se na to vyseru ...
Zase sem Vám chtěla něco říct a teď nevím coo ... do háje už zasraný ... -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Tsss... si myslíš, že se nechám vydírat.. už vytáčím číslo a připravuju falešné slzy..:D -
No vidíš.. .ty mě nemít..:D -
Re: Re: Re: Re: ...
Vidíš too ... už i tobě ten malej smrad vyhrožuje ... a mi sme se jí zastaly a zachránily před dětským domovem ... tj úroveň coo ... *15* *15* -
Ne... mám tu pravé datum... ,ale zajímalo by mě, na co by si mě tipnul..! :) -
Re: Re: Re: Re: ...
Cekneš na sociálce a budeš mít vojnu! To si piš. *15* *15* -
Re: Míšane...:)
To je onoo ... už sem si vzpoměla ... Chtěla sem se zeptat, když to takle poznáš podle toho, na jaký zanmení bys typl mě ... vím že víš co sem za znamení, ale na jaký bys mě doopravdy typnul ... ??? -
Re: Míšane...:)
Ted tu máme diskuzi v plném proudu takže až potom. Ale mám to chápat že máš tady na osobnostech, taky napsané falešné datum narození? -
Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny...
máš ho tu napsané xDDD na profilu, pokud je to tvé pravé datum narození :D -
Re: Re: Re: ...
Nic...§ nebo si budu stěžovat na sociálce, že mě rodiče týraj..! :D -
Re: Re: Re: ...
Upálit na hranici, co jinýho. ale nejdřív se musíme ještě poradit s naším rádcem Katarínem. Co bude na to řikat. *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra...
Já ale sedím ve předu....! :D -
Re: ...
Debilně drze, to je ten správný výraz pro Elis. *15* -
Re: Re: ...
Kurwa neser mě už ... *15* *15* Už tě mám plný zuby ... Míšo co s tou naší hnusnou dceruškou uděláme??? -
Míšane...:)
Míšane.. když ti to tak jde... myslím to tipování znamení, tak prosím... tipuj.. a ne že budeš podvádět..! :D