Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Re: Re: Re: 😢(((

Ale to se s trochu sek kamaráde... copak se věštící jabko jí..?? kdes to kdy viděl..? :d Ty nevzdělanče..! 😃
  • vterinka

Re: Sakra...

jupííí už ses vrátila do normálu xDDDDDDD
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Sakra....

No ale fakt... nepraštila ses někde o něco..:D Nebo po tobě Michal hodil jednu z těch jeho dvou věštících koulí a ta ti přistála na hlavě... jo.. tak to bude..:D:D
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Sakra....

Prdičky naší babičky. 😁
  • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny...

Poznat se dá všechno, podle toho jak tu píšeš, kolik toho napíšeš. Jaký tu máš názory. Jak reaguješ na jednotlivý příspěvky.
    Někdo dokonce pozná znamení člověka, už jenom když ho vidí. Ale tohle opravdu neumim. 😂
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Sakra....

ale prdy staré vrby! xDDD
  • puspuspusinka

Sakra...

A teď mi jako poraďte co sem Vám chtěla důležitýho oznámit, protože sem to zapoměla ... SAKRIŠ SAKRA ...
  • puspuspusinka

Re: Re: 😢(((

Noo, dobře, ale strach mít nemusím ne??? Přece mám svého prince... 😂 😂 😂 Ale dobře dám si BACHA !!! 😂
  • kvatro

Re: 😢(((

Míšo, bacha na Hanku! Ona ti sice jablko dá. Ale bude otrávené, protože je to čarodějnice. Aby si nedopadla jako sněhurka. 😂
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Sakra....

No to sem možná pochopila, ale stejně ses praštila ... 😂 😂 😂
  • vterinka

Teda já nikdy nepochopím lidi, kteří poznají charakteristické vlastnosti znamení! 😃:D:D .. a to ěm ani neznáš osobně! 😃:D:D
  • kvatro

Já mám taky věštící koule, ale jenom dvě. 😂
  • kvatro

Každé znamení má svoje charakteristické vlastnosti. A ty tvoje co jsem tu za půl roku z diskuze zjistil, odpovídají znamením Raka nebo Štíra. S tim se nic neudělá. 😁
  • vterinka

Re: Re: Sakra....

*v téhle
  • vterinka

Re: Sakra....

v téle věci jsi chytrá 😃 samas mi řekla, žes to pochopila!! 😃
  • puspuspusinka

😢(((

Hančoo ... já chci taky věštící jabkoo ... dej mi jednoo ... já žádný nemám ... 😟 😟 😂
  • puspuspusinka

Sakra....

Sakra lidi co jste to s Kačkou udělaly??? Ona mi napsala, že jsem chytrá... Káťo nepraštila ses o něco??? 😂 😂 😂 😂 Protože ses sakra sekla... 😂
  • vterinka

no teda xDDDDDDDD
  • sharpay1995

No ale fakt..! 😃 😃 A míšo: to nebyly věštící koule, ale věštíci jabka... to je teď ve věštící komunitě nový módní hit víš...:D Kdo nemá věštící jabko, jako by nebyl..:D
  • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: A do krdele xD

Ne, ale mohlo by ... co třeba tornádo volňásků na doživotí ... ??? 😂 😂 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit