-
Re: Re: Re: 😢(((
Ale to se s trochu sek kamaráde... copak se věštící jabko jí..?? kdes to kdy viděl..? :d Ty nevzdělanče..! 😃 -
Re: Sakra...
jupííí už ses vrátila do normálu xDDDDDDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra....
No ale fakt... nepraštila ses někde o něco..:D Nebo po tobě Michal hodil jednu z těch jeho dvou věštících koulí a ta ti přistála na hlavě... jo.. tak to bude..:D:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Sakra....
Prdičky naší babičky. 😁 -
Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny...
Poznat se dá všechno, podle toho jak tu píšeš, kolik toho napíšeš. Jaký tu máš názory. Jak reaguješ na jednotlivý příspěvky.
Někdo dokonce pozná znamení člověka, už jenom když ho vidí. Ale tohle opravdu neumim. 😂 -
Re: Re: Re: Re: Sakra....
ale prdy staré vrby! xDDD -
Sakra...
A teď mi jako poraďte co sem Vám chtěla důležitýho oznámit, protože sem to zapoměla ... SAKRIŠ SAKRA ... -
Re: Re: 😢(((
Noo, dobře, ale strach mít nemusím ne??? Přece mám svého prince... 😂 😂 😂 Ale dobře dám si BACHA !!! 😂 -
Re: 😢(((
Míšo, bacha na Hanku! Ona ti sice jablko dá. Ale bude otrávené, protože je to čarodějnice. Aby si nedopadla jako sněhurka. 😂 -
Re: Re: Re: Sakra....
No to sem možná pochopila, ale stejně ses praštila ... 😂 😂 😂 -
Teda já nikdy nepochopím lidi, kteří poznají charakteristické vlastnosti znamení! 😃:D:D .. a to ěm ani neznáš osobně! 😃:D:D -
Já mám taky věštící koule, ale jenom dvě. 😂 -
Každé znamení má svoje charakteristické vlastnosti. A ty tvoje co jsem tu za půl roku z diskuze zjistil, odpovídají znamením Raka nebo Štíra. S tim se nic neudělá. 😁 -
Re: Re: Sakra....
*v téhle -
Re: Sakra....
v téle věci jsi chytrá 😃 samas mi řekla, žes to pochopila!! 😃 -
😢(((
Hančoo ... já chci taky věštící jabkoo ... dej mi jednoo ... já žádný nemám ... 😟 😟 😂 -
Sakra....
Sakra lidi co jste to s Kačkou udělaly??? Ona mi napsala, že jsem chytrá... Káťo nepraštila ses o něco??? 😂 😂 😂 😂 Protože ses sakra sekla... 😂 -
no teda xDDDDDDDD -
No ale fakt..! 😃 😃 A míšo: to nebyly věštící koule, ale věštíci jabka... to je teď ve věštící komunitě nový módní hit víš...:D Kdo nemá věštící jabko, jako by nebyl..:D -
Re: Re: Re: Re: A do krdele xD
Ne, ale mohlo by ... co třeba tornádo volňásků na doživotí ... ??? 😂 😂 😂