-
Re: Re: Re: Re: Re: Narozeniny...
momnet! to chci vysvětlit?! :D:D:D co mám s rakem společného? xD -
joo jasně xDDDDDDDDDD -
Re: Re: Re: A do krdele xD
Co Míšo? Zastihlo tě tornádo, nebo co. *15* -
Re: Re: Re: Re: Narozeniny...
Původně sem tě chtěl tipnout na znamení Raka nebo Štíra. Nakonec sem napsal blbost. Rak by byl správně. *15*
Na znamení Ryb které máš napsané tady na Oso. totiž vůbec nesedíš. *15* -
Re: Re: A do krdele xD
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... *9* -
Njn ...
Jinak jako Hančo přiznej se, že ty sis vzala kalkuačku a zase počítala ... až ti nějakým zázrakem vyšlo 27.6. *15* *15* *15* -
Vědecké schopnosti to budou! Když sem totiž byl u Hanky v bytě tak tam měla plnou skříň věšstecký koulí. *15* *15* -
Né... to mé věštecké schopnosti..! :D :D -
Re: Re: Re: Narozeniny...
tohle na svém datu miluju! Jsme přesně o 9 let a 9 měsíců od Avrilky ♥ -
Re: Re: Re: Narozeniny...
Haniiii fb žvanil co? :D -
Re: A do krdele xD
já mám dost!! xDD Míšo fakt super!! :D:D:D -
Re: Re: Narozeniny...
já bych tipovala 27.6..:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Moment... skusím svě kalkurátorské schopnosti a tipnu si nějaké datum.... 27.6...:D -
Re: A do krdele xD
Pokud jde o volňásky máš smůlu. *13*
"Příběh je symšlený a nepředtsvuje žádnou skutečnou událost". Takže z těch lístků nic nebude. *15* -
Re: Narozeniny...
Ty máš narozeniny 28.9. ale 29.9. mám zase já svátek. Takže to vychází podobně jako s tou Avrilkou. *15* *15*
Mimochodem už ti napsala Kačka to svoje datum narození?
Já bych tipoval že to bude někdy od 20.4. do 20.5. *7* *15* -
Narozeniny...
Jakoo víte co úplně miluju na svým narození ... 28.9., že jsem jenom o jeden den než Avrilka, a víte co úplně nenávidím na svým dnu narození??? Že sem jenom jeden zkurwenej den od Avrilky áááá ... sem mohla slavit s Avril ... takle slavím s Hilary ... *15* *15* *15* *15* *15* -
A do krdele xD
To si snad děláš srandu nee??? Jakoo já málem chcípla smíchy ... válím se tu pod stolem a sem úplně vytlemená, jako já to fakt nepřežiju, tohle bylo i na mě mooc ... umírám smíchy ... ááá .. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jooo a pokud jde o ty volňásky jako sem s nima ... ještě mi nepřily ... *15* *15* -
Re: Áááá
no, asi tak xD -
Áááá
Michale, ty ses teda rozjel, to než přečtu tak ze mě bude nebožtík ... *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: ...
anooo řeknu :D