Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4
    *15* *15* dobře ty *4*
  • kvatro
    Já tam teda nic a nic nevidim *15*
  • kvatro
    Nebo šrajtofli ochrance u východu. *15*
  • kvatro
    símtě na jižní Moravě je to náhodou krásný. *3* Byl jsem tam pětkrát, a nechtělo se mi odtamtud. Ne kvůli vínu, to jsem tam neměl, pač bych nedojel potom domů. Ale ten svatý klid *1* A hlavně letní východ slunce na Děvičkách a k tomu ten mořský vzduch z Nových Mlýnů je nazapomenutelný. *3* Ale nuda tam asi fakt je, záleží čím se člověk dokáže zabavit. *15* Zato v Praze nuda neni, tam se děje věcí.... *15*
    Kdo jinej by dokázal líp prodávat věci AD než fanynka Avril. *15*
    "A támhleto si ještě vemte, to je takovej pěknej kousek, a hlavně už nebude, je to omezená kolekce..." *15*
  • kajuska4
    http://avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1154&pos=5
    jsou tu nové a nové fotky *14*
  • kajuska4
    klidně hlavně ne už na moravě :D chce to změnu bydlení :D a ještě bydlí na vesnici :D božínku .. Drnholec blé *1* je tu nuda nic tu není akorát dětská diska ale jezdím pařit do Miku ale Praha je prostě ! áá chci pracovat v AD *1* *1* *1* celá jááá :D
  • kajuska4
    že prý kasu *1* *1* *1*
  • kvatro
    Krámeček je otevřený, jen tam toho zatim moc nemaj. Ale už si tam něco vybrat můžeš *3* Jenom ne kasu....:D
  • kvatro
    Taky bych chtěl bydlet v Praze, ale ne kvůli AD :D kvůli práci. Jinak ani náhodou. :D Nejvíc tu nemám rád ten blázinec. Ne ten Bohnickej, ale celkově ty hromady lidí, hlavně sprintery z eskalátorů a davy na přestupu na Můstku :D Pražáci vědí....:D

A nechtěla by si tam rovnou i prodávat? :D
  • kajuska4
    chci bydlet v Praze a AD mít kousek :D
  • a taky se budu muset podívat do krámečku, až bude otevřený. *3* *3* *15*
  • tak jsem si udělala po roce parádní nákup z Abbey Dawn, už se těším.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Pravda,taky se mi to moc nelíbilo, ale Avril tam vypadá fakt hustě.
  • kajuska4
    jo pravda =)
  • kajuska4
    no četla jsem, od jedné holky,že tam už jsou boty a během příštího týdne by tam měl být zbytek (: a já tam mám jet , buď za 2 týdny nebo tak nějak =) *15*
  • kvatro
    Povedlo se, ale nadšený z toho nejsem. zrovna k téhle písničce bych čekal něco trochu jinýho. Něco jako je k WYG, taky s nějakým jednoduchým příběhem. Ale je to dobrý *3*
  • kvatro
    Nový klip? Tak to je mi novinka, nějak jsem to propásnul. *1* Jdu to hned napravit. *3*
  • kvatro
    Nehlaste se všichni, kdo potom bude rozhánět ten dav fanoušků Avril před Harfou? *15* No já jsem se tam podívat chtěl. A v Praze jsem jako doma, takže já jsem pro. *3*
    Jen by mě zajímalo odkdy to tam má být?
  • kajuska4
    ahojky,
    nedal by si někdo pak sraz v Praze až tam bude Abbey Dawn ? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit