-
yeah ... jaktože všem se ide přihlásit jen mně ne *9*
-
luxusní *14*
-
Nový shoot !!!!!
http://imgbox.com/aaykNgXq *14* *14* -
Není ani barbie *3* jen má melir růžový,vůbec nevidím na jejím style růžovou ..je furt tak dokonalá ako vždy *14* kdyby byla barbie tak je jako Dominika Myslivcová nebo ták :D dobře tvůj názor .. můj je zas tenhle ;)
-
Avril víc slušel ROCK. A ted je BARBIE a ti jí vůbec nesluší *9*
-
přidala jsem nějaké fotky z tour *14*
-
přesně tak jak si to napsala .. též si to myslím .. miluju jí též *14* *14*
-
jak ja ji zavidim ty vlasy a ten usmev ona je upe uzasna miluju ji kdybych ji potkala tak bych as omdlela ona je nejlepsi zpevacka pro me *14* *14* *14* *14* *14* *2*
-
Mám nápad , co kdybych sem dovedla kámošku ona je též fanoušek Avril a ona je z mé školy mm ?? *3* *14*
-
*15* *1* *3*
-
taky mě to před chvilkou napadlo *1*
-
Avril *14* *14*
-
Pozdě. ;-)
-
nemusíš být hned tak naštvaná. *3*
-
Ty na tu blbou srandu raz dojedeš .. poštvat si mě proti sobě není jen tak ;-)) ... a ban jako ban ... mi šlo o kámošky a ne o tuhle podělanou diskuzi, víš .. ale na to možná sám přijdeš, že takové blbé srandy se nedělají ;-))) ... nebo se spíše modli, abys na to nepřišel a měl kliku ;-)))
-
*15* *15*
-
Tady už měl někdo strach, že dostane BAN *15*
Prej "vy přijdete o návštěvnost" *15* *15* -
Nespravedlnost vládne světu. ;-) Nejsem jediná, kdo se nedrží pravidel diskuze. ;-)
-
Pravidla diksuze jsou závazná, tudíž je nutné je dodržovat.
Hlášení o porušení pravidel nám bylo hlášeno pouze na Vás. Doporučujeme Vám proto pročíst si pravidla pro vkládání příspěvků. -
Tys to chtěl vědět, tvůj problém a nic sprostého jsme nanapsala, tys s tím začal. ;-)))