Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám možná stupidní otázky, ale nevíte, jestli ještě žije ten její pejsek Sam? *3*
  • Až se dostanu do Kanady, tak se o to určitě pokusím. *2*
  • Hezký hadříky. *5*
  • kajuska4
    http://imgbox.com/aai0CbnZ nová soukromá !! Yeah *14* *14*
  • kajuska4
    http://imgbox.com/aaeY1QWm Objevila se zatím pouze jedna fotka s focení pro nový Abbey Dawn photoshoot 2012. *14*
  • kajuska4
    je ale fešnej :) :D
  • kajuska4
    yeah *14* *14*
  • kajuska4
    to určitě áno ! Já už to triko zaplatila *4*
  • kajuska4
    možný to je *3* *14*
  • kajuska4
    ale když klikneš na next tak tam jsou nehty =) její ;)
    ale stejnak tebe nezajimají nehty *15*
  • kajuska4
    aha xD
  • kajuska4
    yeah *14*
  • Chtěla jsem si od Abbey Dawn koupit řetízky a náramky s hvězdičkama a já jsem je propásla. *9* Třeba budu mít na jaře štěstí v novém krámku v Praze. *1* *3*
  • Tak teď jsem na youtube koukala na natáčení jejího prvního klipu Complicated a docela mě u toho přepadala melancholie, jsou to už téměř 10 let staré záběry, ale jako by to bylo včera, co jsem tu písničku poprvé slyšela, ach jo, to to letí...... *9* *4*
  • kvatro
    Řekni si mu o číslo *15* *14*
  • TAK TO JE BEZVA, určitě se tam zajedu podívat. *14* *14*
  • Nevíte náhodou někdo, co dělají Avrilini rodiče a brácha se ségrou (znám akorát jejich jména, nic víc)? Nemáte někdo fotku jejich domu v Napanee? A nevíte, kde teď Avril bydlí? *5*
  • Avril má hezkýho bráchu. *3*
  • kvatro
    No *3* Já jsem byl taky dneska spatřen. Naším sousedem, jak jdu s odpadkama. Ale bohužel nikdo mě nevyfotil. *15*
    Tak teď zase trochu k tématu. *1* Je pravda, že brácha Avril, jí dělá při koncertech ochranku?
  • kvatro
    Tak teď už vim přesně, kam to jít omrknout. *3* *15* V OC Harfa to znám, tam jsem byl už mockrát, ale maximálně si kupovat svačinu *15*
    Butik značky Iron Fist jo? *15* Tak jestli tam má ochranka tu "Iron Fist" tak bych nedoporučoval tam se pokoušet krást, že Kájuš *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit