-
Vem si s sebou Romana a postavte si tam stan. Pokud se postaví něco později tak to už neni moje věc. *15*
-
Kolem louky, lesy, hejna vran. *15* Ano máme. *15*
-
Rovnou budu spát pod širákem :D .. máte tam někde louku? :D
-
Teď už vim co na tebe platí *15* *15*
-
Klidně :D .. já se ji nebojím :D:D:D .. já se bojím jen, když zařveš :D:D:D
-
V létě budeš za trest spát na zemi, kde tě morče kousne do hlavy. *15*
-
Avril ti to spočítá. Jí dám Tvojí adresu, a dojede si tam na tebe. Řeknu jí že mě biješ. *15* *15*
-
Já vím, proto jsem to použila :P .... to bylo za tu Avril! :D
-
Jsem řikal, že jsem na to Tvoje "končim" alergickej. *1* Tak to nepoužívej. *5*
-
Michale! :D Tak tohle jsi přehna! :D .. Končím! :P :D
-
Já jsem debil, že mě to nenapadlo. Hned to jdu brnknout Avril ať se sbalí a nastěhuje ke mně. *15* A jaký dočasně? *15* Napořád! *15* Ty máš prostě smůlu *15* *15* *15*
-
a já myslela, že napíšeš, že by mohla spát dočasně u tebe. :D:D:D ale ty mě máš rád, že? :D ty bereš ohled na mě. xD
-
NOVINKA
Avril prodala svůj dům v LA. Teda on to byl spíš zámek. Pač se píše že tam měli 8 ložnic a deset koupelen. *15*
No jako 7 ložnic bych chápal. Každej den v týdnu se vyspat v jedný. Ale 8? *15* Holt "osmý den schází nám...." A deset koupelen měli proto, že Brody byl tak šíleně špinavej za ušima. *15*
Znamená to tedy že je Avril aktuálně bez domova? *15* Jestli ano pak může zpívat. "I'm sleeping under the bridge. I'm waiting in the dark...." -
Potom to tam Ikarus omylem podpálil svou ohnivou vodou v placatce. No a potom už si tam mohli jenom zpívat: "hoří velkostatek sousedům. To je smůla, drahá podívej..."
-
Něco málo, se píše v pravdielch diskuzí: "Přispěvatelé by se měli v příslušných diskusích vyjadřovat pouze k tématu danému tématem diskuse nebo článku, ke kterému je diskuse vztažena."
Jenomže tady se píše pouze že "by měli", ne že musí. *15* Takže žádná praidla neporušujeme. -
To si piš, že ne! ;-)))
-
Nejsme divní! :D ... od toho je to diskuse, aby se diskutovalo a nikde není psáno, že se musí diskutovat jen o Avril. :D
-
*15* *15*
-
pravda *1* *3*
-
Tak to je fajn *3* Prostě proč se nebavit i o něčem jiném, na tom neni nic špatnýho, a občas je i legrace. *15*