-
Né neva ... tak vidíš i na Vanesse a na ostatních,kecám o něčem jiném :)
-
A ani tentokrát výjimku dělat nebudeme. *5*
-
No jasně *3* Určitě *3*
Tobě to předpokládám nevadí? že to tu neni jen o Avril. -
přesně tak :D
-
tak já klidně tu budu dávat novinky o Avrilce ? mám ?? <3
-
Jooo, no hlavně že ty jseš úplně normální. *15* Nespletl jsi si adresu ve svém profilu? Píšeš tam Prahu 4 , ale odpovídáš spíš na Prahu 8 *15* *15*
(osmička jsou Bohnice) *15* *15* -
jste divný...
-
Chlape, mi nevadí že tady si chceš psát. To si ti kldně piš. Ale jseš tu chvilku a už máš přpmínky, na to že tohle jem dikuze jeno Avril. Tim si chtěl zřejmě naznačit, že tady píšeme, co by se tu psát nemělo.
Jsme ti vysvětlili, že to tady fungovalo vždycky jinak než sisi představoval a prostě je to tady už takový nepsaný pravidlo.
To že se tu bude psát i o nčem jiném než o Avril, zaručuje, že to tady bude aspoň trochu na úrovni a bude to vypadat jako diskuze. A já to na té úrovni tady chci udržet. *3* -
chtěl sem si tu s vámi psát, ale pokud vám to vadí....
-
A takovým jako je Ikarus jsme vždycky ukázali dveře. *15* *15*
-
Přesně tak!! ... Taky jsem na tíhle diskusi poznala úžasné lidi, takže ji budu vděčná! A bez lidí jako je Ikarus tu bylo líp! ;-)))
-
Takovou odpověď neberu, vymysli si jinou. *15*
-
Když existují i jiná místa, tak si tam můžeš jít. *15*
-
Máš pravdu Kačko. *3* Vždycky to tu bylo fajn, ovšem bez takových jako je Ikarus. Na téhle diskuzi jsem poznal úžasný lidi, sice sem už někteří z nich nechodí, ale to neznamená že mi to tady teď někdo bude znepřijemňovat. *10*
-
Nejseš náhodou ten samej rypák, co tu před ččasem psal "Kvatro a puspuspusinka, běžte si psát svoje soukromé zprávy jinam, tady není žádný chat"?
No asi něco podobnýho. Nech to tu na pokoji.
Jestli ti tady něco vadí, tak sem nepiš. -
Jednoduše :D .. prostě to vím. :D
-
fjan, tak se bav iba o Avril a sem fakt zvědavá, jak dlho ti to vydrží .. a tvým přátelům ... jako nedá se bavit jen o tom, jak je Avril úžasná a bla bla bla ... dycky se tu bavilo i mimo Avril a bylo tu spousta srandy! ... nwm že se dycky nejde někdo, komu to vadí!
-
od toho to tu není, existují jiná místa...
-
Nikdy se nepsalo jen o Avril, a bylo to tu fajn. *3* *5*
-
A jak si na to přišla? *1*