Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka
    Přesně tak, Miško. :-) .... Ale kdo ví, jestli se ozve, ale taky chci vysvětlení. :-)
  • Kajusko, chceme vědět, proč najednou děláš jako by se nechumelilo, jako kdyby jsme si nikdy nic neřekli. Stačí vysvětlení. *3* Jako my nejsme padlí na palici, aby jsme na to zapoměli.
  • vterinka
    aha, tak to jo no :-))
  • vterinka
    Děkuji, bráško :-*
  • vterinka
    no, hádali .... možná je to fuč, ale staré rány se jen tak nezahojí ;-)
  • vterinka
    no, to teda vím :D:D:D
  • Aspoň víš, co máš dělat, když tě někdo nasere. *3*
  • A víš že já taky ne. *15*
  • Na KK jsem to vyčetl, ale lajkovat jsem nic nemusel. *5*
  • To mi neřikej, že si nevěděla jak to tady funguje? Občas si tady přece byla....Když sem ještě chodila Míša.
    Ovšem jen co si sem vlezla už tu byl oheň na střeše.
    *15* Ale jak řikáš, je to fuč.
  • kajuska4
    *3*
  • vterinka
    to se dá občas dobře využít brácha ;-) ... třeba dobrá aplikace byla v naši největší krizi a hádce :D tak jsem jetšě v životě do nikoho nejela! :D
  • Na tohle se bude těžko odpovídat. *15* Ale správná otázka. *3*
  • vterinka
    protože jsi říkal, žes to vyčetl na fb, tam bys to musel minimálně lajknout :D aby ses tam něco dověděl :D
  • kajuska4
    Tak pardon :) fakt jsem to nevěděla a ještě jsme se dcl hádali , ale co je to fuč *3*
  • vterinka
    hmm.. zajímavé, že ses předtím neozývala, když to ještě fungovalo
  • Já to řeknu zase takhle: Fanoušci Avril jsou tu vítání. *3* Ale i tak, je to tady veřejná diskuze a teoreticky sem může psát každý.
  • A proč se ptáš jestli nejsem v nějaký skupině? Jako v nějaký komunitě ohledně Avril. jako registrovaný na avrilbandaids jsem, ale nepřispívám tam, prootže je to tam anglicky. *3*
  • kajuska4
    *15* *15*
  • kajuska4
    *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit