-
A KDE si přišla na to, že bude koncert v Německu a ještě k tomu v roce 2013? *8*
Jkao kdyby Avril nejela na turné k pátýmu albu do Čech ani tentokrát. Tak bych do těch němec klidně jel. *3* *14* Pač už bych jí prostě musel vidět. -
jistě, to mám po tobě :P :D
-
ok, rozsekal jsi mě .D .. ty sji tam v nějakých skupinách? :D
-
Mělo to vyjít současně s nějakou fanouškovskou verzí singlu WYWH, jako b-side. plno lidí si to i kvůli Hello objednalo, nakonec nedostali nic. Na avrilbandaids, na to pěkně naDÁVALI.
Asi zase dělalo problémy vadavatelství. *10* -
Tyhle informace jsem sebral na ksichtoknize. A taky něco málo bylo na Avrilbandaids. *3*
Taky se těším, snad to vyjde co nejdřív. Na moje narozeniny to sice nebude, ale to nevadí, nadělim si to k jiný příležitosti. *3* -
No, ikdyž bude na inbternetu k dispozici třeba 14 dní předem. Tak stejně zajdu do Bontonlandu. zeptám se jestli maji nový CD od Avril Lavín. Oni mě sice opraví, že se to čte Ejvril Laviň, což vůbec neni pravda. *15* *15* Ale aspoň budu mít CD. A mít v ruce CD svoji nejoblíbenější zpěvačky, to je úžasný pocit. *3*
-
Sice to je daleko , ale kdo půjde v roce 2013 na koncert do Německa?
Já určitě .. ♥♥ sice to je daleko ale nevadí :D -
Fuha Miško, dobre ty! Už sa moc teším! :-)
-
něco jsem zas četla , že to byl flám :/ ale nwm jestli to je pravda ..
tak snad uvidíme .. -
hned bude u nás,tak kupuji *3* *14*
-
Právě v tuhle chvíli už připravuje Avril páté album. Vyjít by mohlo už někdy letos.
Písně by měli být poodbné jako z LG, jen o něco rychlejší. V současné době jej jich nahráno už 8.
A tady je možný tracklist:
1. Always You 2. weak 3. Candy 4. Fine 5. Gone 6. This When It Hurts Bad 7. Every Night 8. say Yes
9. Complete Me
10. (If I Ever) Get Over You
11. What Would You Be For Me?
12. Stay
13. Too Soon
14. Free -
To "Avril" si tam máme jako domyslet? *15*
-
Tobě to Kačko dělá nějak dobře, když můžeš někoho utřít. *15*
-
Ještě někdo? *15* Mimochodem, já taky. *14*
-
Takhle to vypadá když myslí někdo, kdo radši myslet nemá. *1* Potom se dozvídáme takovéto hlody. *15*
-
a na to jsi přišla kde? :D ... kdyby měla 16, tak by těžko v r. 2002 vydá první desku. :D By ji bylo 7 roků! :D Fakt na to v těch klipech nevypadá! :D
-
Jo to my nevíme. Zeptej se nějakýho jasnovidce. *1* Ale taky bych to rád věděl. *3*
-
má slova ♥ já jí miluji !
-
nevíte někdo pls co bude s písničkou Hello? Měla vyjít někdy ted. *7*
-
je fakt užsnáá spěvačka *4* *4* *4*