Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

Re: super

jo pravda je skvělá!!!!*1* A já mám taky stejný zanamení!!! *15* *15* *15*
  • veselda

super

je super úpa skvěle zpívá a sluší jí to a nevíc koukám na znamení a je stejné znamení jako já *14* *1*
  • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: :D

a ty filmy mam už taky *1*
  • sharpay1995

Jej tak vidím že se to tady pomalu mnění z dizkuze o Avril na dizkuzi o toma ve kterých fanklubech jsou dianna114 a angel15... *1* *1* *1*
  • dianna114

angel15

*3* A já už dokonce 3 skupin. *1* A co se týče filmů,tak tobě se opravdu líbí jen Smallvile a Hvězdná Brána? *7* Mně se jich líbí hodně a co se týče celebrit,tak bych vlastně mohla být i ve fanklubu Katy Perry,ale pak bych musela být i u Lady Gaga a tam nechci být,sice obě poslouchám,ale já jsem ve fanklubu jen těch,kterým fandím ,víc'. Od Avril,Katy a Gaga se mi líbí pár písní,ale 2 hvězdy jsou pro mě ty NEJ-mám je napsaný v profilu tam dole(velkými písmeny)...... *3*
  • angel15

jo a dianna114 už sem fanoušek skupiny *1*
  • angel15

dianna114 no ja nemam nic proti žádnym zpěvákum a skupinám *3* mě se většinou libi alspon jedna nebo dvě pisničky od všech a k těm PD nevim *4* nebyl sem na koncertu,abych si byl jistej co říkam *3* ,ale prostě avril je pro mě jednička *14*
  • dianna114

angel15, ony tam zpívají všechny,říkal to i Leoš Mareš v Esu. Ale Nicole je tam prostě ta hlavní,její hlas je tam nejvíc slyšet a ve videoklipech je nejvíc záběrů na ní,to mi taky celkem vadí. Si piš,že bych byla mnohem radši,kdyby si tam byly tak nějak ,rovnocenné' než takhle. Ale jako neříkám,že jim nějak moc fandím,ale prostě se mi docela líbí jejich písně,ale tady to řešit nechci,když je to diskuze o Avril. Ale vadí mi,jak je pořád někteří uráží na diskusi o Lady GaGa a když se PCD tam někdo zastane,tak mu nádávají,že Gaga je lepší atd....
  • angel15

hele dianna114 musíš uznat,že to ani tak skupina není Pussycat Dolls ,protože co já vym,tak tam zpívá jenom ta jedna a ostatní se jen kroutěj:)ja proti nim nic nemam..dokonce se i libi ta jedna co zpíva a chodí s hemiltonem
    *3*
  • sharpay1995

Re: Re: Re: avril

Jj to jo!!!! *1*
  • jana291995

Re: Re: avril

krásná?je nádherná,ale lepší,než aby na ni někdo nadával..
  • dianna114

Super,tak to teda znamená,že mě bereš v pohodě,když jsem ve fanklubu 9 osobností!!! *1* Ale to v tom případě mě zase třeba mohlo naštvat to,cos tady napsat o Pussycat Dolls,protože sám nejsi ve fanklubu žádné skupiny. *9*(ale nevyčítám ti to)
  • Re: Re: Re: :D

Kdyby vás slyšela Avril. *16*
  • Re: :D

Když má dobrý hlas. *1*
  • Re: shopy

ASi v Praze. *4*
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

Hele ty už mě neser!!!! Se laskavě dívej na data příspěvků,ve kterých jsem Avril ještě urážela,ted' už asponˇ týden na tuto diskusi nechodím a nic sem nepíšu,tak se uklidni!!!!!!! Blbej je akorát ten,kdo se zapojuje do hádky,která ale už dávno skončila! *1* A proč jsem tu psala tolik příspěvků? Jakmile jsem napsala 1,tak hned mně všichni nadávali,tak jsem se přece musela nějak bránit a bránit taky Madonnu,do který se pořád naváželi a jestli se ti moje příspěvky nelíbí,tak si je nečti!!! A podle tebe je blbej každej,kdo si stojí za svým názorem? *8* A je mi jedno,co si o mně myslíš,to já si o tobě taky můžu myslet,že jseš blbá. *1**1**1**1**1**1**1*
  • Re: Abbey-down

A kde přímo se to prodává? *13*
  • Re: avril

Je hezká. *3*
  • Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

pro jejda : No tak vidíš , že to je názor. Předtim si psala , že to je pravda , jenže názory pravdivý nejsou.
    dianna114 sem ale píše pořád jak je Avril hnusná! Stačilo , že to napsala jadnou a nemusí to sem psát pořád , myslím , že si toho všichni všimli! Ona chce jenom ukázat jak je blbá , ale to ani nemusí , všichni to totiž ví *1* !!!!!!!
  • angel15

ja ho umim přijmout!jen nechápu,když nejste fandou ani jednoho klubu a nejste regli,proč to tu píšete?zatim je jenom jedno mě připada a to vyvolat hadku *1* !!!ja pochopim,když tu někdo reglej a je v klubu třeba madony!si řeknu dobře v poho,ale nasere mě někdo kdo není v klubu ani jedny celebryty a hned tu píše,že nesnáší avril chápeš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit