-
Re: Re: Avril Lavigne
mno tak anglicky to umimi říck líp !!!!
Avril Lavigne is best and have very very good song !!!! *14* -
Re: Re: Abbey-down
už v česku ???????? -
Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
Kdo dá najevo pravdu,ten je blbej? *7* -
Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
Pro dianna114 : Něco Ti povím, když se Ti Avril nelíbí , tak sem nelez!!! a jdi si to psát někam jinam!!!!!
*16*protože už takhle si o tobě hodně lidí myslí , že jsi blbá! *1* -
avril
avril je ta nejlepší, nejhezčí zpěvačka na světě, mám jí mocinky ráda. Píšu si o ní i deník *14* *14* -
Re: Re: Re: :D
Tak když tě nezajímají příspěvky,kde se o avril nepíše s úctou,tak si je celý číst nemusíš! *1* Nikdo tě nenutí! A jasně,mám svůj názor,takže jsem ho napsala a žádnou odpověd' jsem nepožadovala. *5* -
*14* to byl stěr!!* dobře jen tak dál!!* *4* -
Re: Abbey-down
jo je,ale mají malý velikosti:( -
Re: Re: :D
co na to říct?aby se ten to člověk nad sebou zamyslel a uvědomil si,že tu je diskuse o avril a mluví se tu o ni slušně a s uctou!!!je sice dobrý,že máš svuj názor,ale jak už asi ti došlo nás to nezajímá!!!nás zajímaj jen přispěvky,kde se o avril mluví pěkně,protože ji prostě fandíme *14* ..tak diky,že si to snad pochopil/a *3* -
Abbey-down
je super že oblečení abbey-down se konečně prodává i v Česku že ?? *14* -
jakej debil ty příspěvky furt známkuje na 5.?? -
shopy
Hoyk,neznáte někdo nějaký český shopy kde bych našla věci s Avril??prostě aby ten odkaz končil cz...chápete ne??já mám z metalshopu batoh,ale už jinačí šhop !!* -
Re: Re: :D
já už na to radši nic neříkám!!* -
Re: :D
Naprosto souhlasím. Místo ,naštěstí' spíš ,bohužel'. Avril se nikdy neměla stát slavnou! *16* Ale narozdíl od tebe žádnou krásu nevidím,ani dokonalý hlas nevidím,ani neslyším. -
:D
Kdyz nezpiva, tak je moc hezka*1* Prej "kde si ji nastesti vsiml sef nahravaci spolecnosti" spis bohuzel ne?:D:D:D Teda bohuzel pro me...ale lidem se to libi,tak proc ne *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne
*5* jako pravdivý to sice není,ale rozumím tomu *5* -
Re: Re: Re: Avril Lavigne
hele ja sem nenapsal,že umim anglicky:D a myslim,že češi to chapou:)nepsal sem to pro cizince:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Avril Lavigne
šak v poho:Dtahle otazka byla pouze ze zvědavosti *3* -
anketa
anketa:je tu někdo? -
Re: Re: Re: sakra..
NE!