-
Re: Re: Re: dddddd
Já taky ne!!!! -
Re: Re: dddddd
Nepodepíšou se a jen provokujou a pořád dokola. Já takový lidi NECHÁPU!!! -
Re: dddddd
Já už k tomuhle radši ani nic nepíšu, protože takovýhle lidi....no no coment!!!!! -
Re: SPOLUŽÁCI
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
dddddd
fuj -
moje stranky
Ahoj lidi juknete ne moje stranky www.domik-blog.blog.cz a udelejte si bleskajdu jak znate Avril Diiki *3* -
Re: AD v česku avril a parfém
*5* -
Re: tak
Jó.... správné rozhodnutí!!! -
tak
sem si změnil heslo a uvidim:)odcházet nebudu to by ten dotyčne co mě chtěl vytočit vyhrál,ale to je nepřipustím:) -
Re: Re: Re: Re: tohle
Hey nechod,to tomu člověku chceš udělat takovou radost??třeba to chtěl aby jsi odešla..nedělej to..ted si bude myslet že vyhrál...NEUDĚLEJ MU TU RADOST..!!pls -
Re: Re: Re: Re: tohle
Škoda že tady končíš!!!Si jeden z opravdových fanoušků Avril!!!!Mně to taky dost nasralo když se na mně někdo přihlašoval ale teď po zmněně hesla už to je zatím v poho!!!Tak ahoj angel15!!! *15* -
Re: Re: Re: tohle
mužeš laskavě si dát jinej nick ty neregistrovana kráv.. nebo kreten.... tohle mě fakt za to nestoji tady končim,tak se tu mějte všichni sharpay1995 a jana291995 ahoj:) -
Re: doprdele
tobě někdo vlezl na tvoje přihlášené heslo??? -
Re: Re: tohle
poradtěě mě plosím někdo plosím *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: ------
má hezkou dcerku *14* -
Re: Blog
nějak ti to přes ty černé lebky nejde přečíst,lepší je ten morčák -
Re: tohle
a jak to zjistíte?např,když se podíváte na mí starší komentáře,tak sem nikdy nepsal::::jsem-ale sem......a když se podívate tak tam je věta :::: abych jí podpořila!!!!sem chlap,tak proč bych psal v ženskym rodě? prostě někdo mě tam vlezl a změnil i heslo sakra co mam dělat????????poradte???? -
tohle
tohle někdo napsal a to byl přihlášenej na mě::angel15
Re: Re: Re: Re: Re: viděla - 24.02.2009 19:32 5 3.00
Ne,já jsem si ho nezrušil,to jsem psal z jinýho počítače! Opravdu už Avril nemám moc rád,ale v jejím fanklubu jsem,abych jí podpořila a byla zase na 2.místě v žebřýčku největších fanklubů,místo Efrona! A její fotku tam budu mýt,protože si už nevzpomínám jak se tam dava jiná fotka. Poradíte?
jako co na to mam říct!tohle bych nikdy v životě neřekl
*9* asi smáznu profil a tady končim,když je to tak blbě chráněny:( -
Re: Re: doprdele
jenomže ja si ho vyměnit nemužu jelikož mě nejde to stary napsat:( a sem muž ne žena:D ale fakt nevim co dělat *9* -
Re: doprdele
Mně se to stalo taky!!!!!Nedávno!!!!Pak sem si vymněnila heslo a zatím to je v pohodě!!!!!No ale bylo to šílený!!!!