-
Blog
Koukněte se na www.fanklubavril.blog.cz prosím *9* -
Re: Re: kopopíruje paris...nesmysl
Jo pravda..!! *13* mají smůlu novináři *5* -
Re: doprdele
Hey jako fakt?tobě někdo vlezl na profil a napsal tohle?tak to by jsi měla říct nějakýmu administrátorovi...ten by si to měl vyřídit..ale chápu tě..já bych byla nasrarná fest...ale musel to bejt někdo kdo tě zná nebo tak něco,ale je to sprostárna *10* -
doprdele
to si tady ze mě někdo děla prdel nebo co kur.a!!! *10* *16* kdo napsal za mě,že nemam rád avril!!a jak se někdo přihlásil na muj učet kurva,tak a konec počkej až si tě vypatrám!rovnou tě sejmu!nevíš s kym sis začal nebo začala! -
Re: kopopíruje paris...nesmysl
hele ani jednomu nevěřte ona musi chodit po těch večírkách musí se nějak prezentovan nemuže bejt přece zalezlá doma *3* a že kopiruje Paris to jako vubec!!má svuj styl a neukazuje intimní části pořád jako paris!paris je namyšlená,rozmazlená,neví co to je práce,kdyby přišla o prachy,tak první co by řekla je..:::a kdo mě ted bude dělat pedikuru *1* *1* -
Re: Avrilkaa
jo,máš pravdu,jenže to tady ještě někdo z nás nechápe...nebudu jmenovat**=D -
Re: kopopíruje paris...nesmysl
Jo já jsem to viděla na netu..hele,ale tam jsou jako takový hnusný slova..jako že je barbína,že je to vymetačka barů..a takový...to je jako docela hnus... -
Re: Re: Re: Re: Re: ------
Možná na koncertech vypadá jako šlapka,ale asponˇ ty její koncerty nejsou taková nuda jako ty Avriliny!!!!! A hezčí je rozhodně Madonna. A už se nechci hádat. -
kopopíruje paris...nesmysl
Ahoj lidičky právě mi ségra koupila in touch byla tam Avrilka a píšou tam o ní že prej kopíruje Paris Hilton....no nevím ale podle mě je nesmysl před chvílí kopírovala Hilary Duff koho bude kopírovat příště?? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda
jóóó ta česká verze je super!!!! *1* -
Re: Re: Re: ano ano
Přesně tak!!!! Já nebudu nikdy proti Avril!!! -
Re: blog !!!!!!!
avril-nely:Tvůj hlas se nepočítá! -
Zmalovaná barbie mi ještě nepřijde tak drsný. Drsnější jsou výrazy jako kráva,píča,sračka,nula,blbka,tr apka,debilka atd. Jo a dívala jsem se na českou verzi písně Girlfriend,kterou tam přidala sharpay1995,a tlemila jsem se ještě víc,než při sledování parodie na remix Girlfriend-Blackfriend! Fakt super! -
Ještě jeden hlas pro Madonnu a je to vyrovnaný! -
tak a už má Avril 10 hlasů *3* -
blog !!!!!!!
Homen všichni hlasujte na mim blogu - nelinkaavril.blog.cz !!! je tam veliká anketa : madonna vs . avril !! avrilka má 9 hlasů a madonna 8 !!!!!!!!! -
Jo přesně...oni to dávají najevo,ale trochu drsným způsobem...kdyby napsaly...třeba Avril se mi nelíbí,nezpívá můj styl,tak to berem,ale že napíšou že je to zmalovaná barbie, a takový keci..tak to nás docela štve..ale oni to naspaly slušně,a to se mi líbí *4* -
Re: Re: ano ano
JÁ DRŽÍM S AVRIL *15* tím pádem se zastávám těch kteří ji nenadávají.. -
sweet-blogek
Ahoj,založila jsem si nový blog,je o celebritách..tak se pls mrkněte,a zapojte se třeba do bleskovky č:1..DĚKUJU...www.sweet-blogek.blog.cz
*3* -
Helloo
Čawky *14* *14*