-
Re: Re: Re: viděla
no a je to tu jsi odhalena si faninka miley cyrus ,která si řekla du nasrat fanoušky Avril!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
pro avrilku99:Jak znám slova? Ono je to podle mě docela zřetelně slyšet z tý písně a navíc v jednom časáku jsem si četla kousek tý písně,ale pamatuju si jen tuto část refrénu. Překlad si pamatuju líp. -
Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
hmmm , ale jak je možný , že znáš slova , když se Ti nelíbí??? *7* *1* -
Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
Tak když jsi tak chytrá,tak jdi sama do diskuse o Madonně tam se s náma hádej! Jo a Madonna má daleko lepší klipy než Avril,která tam v naprosto nevkusných hadrech poskakuje a zpívá Hey! Hey! You! You! I don't like your girlfriend! Hey! Hey! You! You! I want to be your girlfriend!!!!!!!!! A máš pravdu,člověk se má čemu smát,ale akorát tomu,jak je trapná *1* *13* -
Re: Děte pryč!
My se tady hádáme? Jestli sis nevšimla,hádka na téma avril versus madonna už skončila *1* A nevymysleli jsme si to my-fanoušci madonny,to vy jste si začali,když jste ty dvě srovnávali a já jsem Madonnu pouze bránila a pak mi tady všichni vyčítali,že jsem si JÁ začala....OMYL Přečtěte si příspěvek Takže !!!!!!!!! Trochu vám.... 2.nejhůře hodnocený. -
Děte pryč!
Přestaňte se tady hádat a jděte se hádat k madoně stejně ste si to vymysleli vy, fanoušci madonny tak se hádejte u ní! *13* -
Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
ale uu Avrilčinejch klipů se člověk zasměje!!! U madoninejch sice taky ale tam se člověk může smát ledatak tomu, jak je blbá.. Dyť je to stará bába a furt si vo sobě myslí že jí je 30 bo co... A nevím proč se tady vlastně hádáme... Jak můžeme porovnávat starou bábu s 24 letou avril? A jestli se chce stejně někdo hádat, tak ať se de hádat do diskuze k madoně *10* -
Re: Re: Re: nemám ji ráda
Ale když někdo o někom napíše,že ho nemá rád,nemusí to ještě znamenat,že je to jeho antifanda. Být něčí antifanoušek znamená nenávidět tu danou hvězdu. Ale do její diskuse klidně může napsat,co si o té hvězdě myslí! Chápete? Já Avril celkem ráda poslouchám,má hezké písničky,ale víc se mi prostě líbí Madonna....a to už nezměním....a ani vy mi to nemůžete vyčítat. *8* -
Re: Re: Re: nemám ji ráda
Jo přesně!!!konečně normální antyfandové!!!! -
SRRY,ALE MI NEZNÁME TVŮJ KSICHT,TAKŽE ASI TĚŽKO TĚ UVIDÍME NA FOTKÁCH MILEY NEMYSLÍŠ?? -
Re: Re: nemám ji ráda
JOOOOO....vy jste snad první antifanoušci Avril co na ní nenadávají...jste hodní že jste to pochopily... *15* -
Re: nemám ji ráda
Souhlasím s tebou prostě se nám líbí jiný druh hudby a celebrit ale není důvod ji pomlouvat protože ona za nic nemůže. *5* -
Re: Re: viděla
Normálně na mně to neříkala protože mně zná avril myslíš že mezi lidmi co byli na jejím koncertu nemužu být já teta pracuje pro miley cyrus tak mám koncerty zadarmo klidně mně nevěř mně je to úplně ale úplně jedno *13* *13* *13* mám aji s tama fotky ale kdo nevěří tak at nevěří a kdybyste se podívali na ty fotky od uživatelu tak jsem ju tam přidaa a jsem s nou vyfocená a na miley cyrus stránkách ss ní taky vyfocená *8* takže nelžu kdo nevěří tak at si projede všechny fotky co má avril a uvídí mně tam -
Mají tu fakt moc pěkný smajloše
*1* *1* *3* *5* *7* *4* *3* *14* *9* *13* *5* *4* *5* *15* ti sou nej -
nemám ji ráda
já ji fakt nemám ráda ji ani její hudbu, nebudu ji pomlouvat nýnrž ji neznám *5* -
lol jak to výme *1* to si ty spíš nebyla nikdy na koncertě!! *15* -
Re: Re: viděla
jak víš že je tam rachot?bylas vubec na tom koncertu? *16* tak že -
Re: Top smajlíci
a taky tady rádi používají tyto: *16* a*13* -
Re: viděla
a jak si to mohla vidět a slyšet za podiem? *13* -
Top smajlíci
1. *15*
2.*3*
3. *1*