-
Re: Re: Re: Re: Re: blbost
Tak odpovězte na mou otázku nahoře pod titulkem Re: HEY!!!!! -
Ježiš maria a už to zase začíná.....zese se tady začínáte hádat kdo je lepší.....Už kdysi jsme se přece s některýma shodly že jsou obě dobré a že už stím tady skončíme.....a zas někdo příjde a začne se tady hádat....Ó bože já už se do toho radši nepletu, ale laskavě s tím přestaňte!!! -
Re: HEY!!!!!
Navrhuju změnit téma-sice se to vůbec netýká Avril,ale mě to moc zajímá:Jaký je váš nejoblíbenější smajlík? -
HEY!!!!!
hey už fakt..nebudeme se dohadovat kdo je lepší nebo horší...nemá to cenu,stejně to nikam nevede....nemůžeme říkat že je Madonna hrozná,když ji neznáme..ani Avril neznáme..jenom z televize,ale to neznamená že víme jaká doopravdy je..A TO SE NEZASTÁVÁM ANI AVRIL ANI MADONNY...hej fakt už těch hádat bylo dost nemyslíte? -
Re: Re: Re: MÍR?
Já jo,ale ne tady... -
AD
Hoy...objednával si někdo něco z tý stránky www.abbey-dawn.cz ?já nevím jestli je to spolehlivý...chtěla bych si něco pořídit.. -
Re: Re: MÍR?
Já vím že je to k ničemu,ale snažím se,aby jsme se tady nehádaly..jenže když už to tu vypadalo dobře,tak se to zase rozjelo..a všř mi,že já úž se hádat nechci... -
Re: Re: š.zpráva
proč?? -
Re: Re: š.zpráva
*1* dobře tyy *1* -
Víš co,zavři si jí sama a nech Dianu bejt,jo? *13* Madonna je nej! -
Re: š.zpráva
Chodit co nejvíc na profil Hilary Duff! *15* -
š.zpráva
V Diskusi Hilarry Duff se chystají popoženout Hilarry aby zase předběhla Avril !! to nesmíme dopustit ne ?! Avrilka je lepší něž ňáká Hilarka !co budeme dělat ??? -
víš co zavři si tu svojí velkou hubu jasný ?! *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: ------
No a co jako????!!! To se maj všichni zbláznit jen proto,že je Avril 4. v dalším nesmyslným žebříčku?? *15* -
Ty se radši nauč pravopis než zase napíšeš nějakou hrubku! A pop je nejoblíbenější hudební styl na světě! Trapnej je akorát barbie rock,kterej zpívá akorát blbka jménem AVRIL RAMONA LAVIGNE,protože je táák trapná!!!! *13* *5* *15* -
no a co jako ?! furt je to lepší než náká popová princezna madonna'''
!§/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!§Avrilka je nejjj n a světě !!!!!!!!!! *8* a nikdo jí nepřeková !! pop je z roku otočně z boku !!! už jeéé táák trapnej !!!!! spívá ho už jen madonna !! protože je táák trapná *13* *5* -
Nevím,co si to vymýšlíš za bláboly *7* *7* *7* *7* *7* Na to ti mám skočit? Avril Lavigne vypadá jako barbie,ale to,co zpívá,je pořád rock! Takže by mohla možná sesadit z trůnu Courtney Love a být rockovou královnou! Ale Madonna je už dlouho královnou popu,média ji tak označují a je to tak! A Madonna se svého trůnu jen tak nevzdá! A až přestane zpívat,bude 2.královnou popu Britney Spears! *3* -
Re: Re: Re: Re: blbost
No stím se musíte smířit že už to není mladá popová klárovna !!! *8* Dřív BYLA !!!!!!!!!!!!! A navíc psali a už jsem to nejmíň 100 slyšela že Avril sesadí madonnu ¨z trůnu a Avril se stane popopvou královnou !!A jestli si myslíš že Avril je ňáká Punková princezna tak to se pletš !! Ano avril má ráda punk-rock - ale jen v hudbě !!!Jinak se taky popová královna a je jepšíí něž Madonna , Avril Je v žebříčku 4. nejj zpěvačka A Madonna ?! to radši nechci ani vedět kde je v tom žebříčku !!! -
Re: Re: Re: blbost
A to jako vadí? To se má oblíkat jako 80tiletá a zpívat dechovky? *7* Já jsem teda radši takle,než kdyby se Madonna přizpůsobovala svýmu věku a dělala kvůli tomu něco,co třeba dělat nechce! -
Re: Re: Re: Re: ------
no a co jako ?! avrilka je v žebříčku 4. nejj zpěvačka !! a madonna je až někdy u 100ky!!! *9* *13* *5* *8* *8*