-
Re: Re: Re: Re: Re:
No jak to tak vidím tak asi ne!!!!Tady to bude ještě hodně zajímavé!!! -
Re: Re: Re: Re:
sharpay1995:Copak to jde,se tady nehádat? -
Re: Re: tttt
Rihanna je lepší než ta vaše trapná Avril! -
Re: tttt
Rihanna? *9* EEEEE, bliju jen todle méno slyšim... Bóže jak se může někomu dešníkbába libit... *9* -
Re: Re:
*1* -
Re: is best
taky si myslím ignorujte je ti co nemaj rádi avril!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re:
Jej holky nehádejte se tady zas!!! -
Re: Re:
Hele drž hubu! Madonna není kráva!Myslela jsem,že jsi dostala rozum a už Madonnu nebudeš urážet,když už já neurážím Avril! Spletla jsem se... A co,že pro ní staví nový podium! Co udělali pro Avri? Nic,protože na ní SEROU! A zájem o Madge dokazovalo i to,že v sobotu kvůli obrovskému zájmu o vstupenky na její koncert zkolaboval internetový systém,úplně byl přetížený kvůli obrovskému zájmu!!! Takže si laskavě nemyslete,že má Avril rádo víc lidí než Madonnu jen proto,že má ve fanklubu Avril lidí k prasknutí. A na Madonnin koncert 6.září 2006 byly lístky vyprodané během půl hodiny. *15**1* -
Re: básen avril xD
*15* HEY DOBŘE *15* -
Re:
On si asi myslel že jsme taky blbý a pošleme hlas MADONNĚ místo Avril..ha ani náhodou..díky ty vaší MADONNĚ se bude stavět nový podium..prej že by se tam tolik lidí nevešlo..kecy...vždyt ty lidi co bydlí pár metrů od toho se nemůžou dostat domůů...kvůli krávě madonně se Praha posere...fakt super... *14* a co udělali pro avril..:( -
Re: Re: Re: Re: Re: 5.....
Jo a náhodou Ashley Tisdale je skvělá...herečka i zpěvačka, ale né tak dobrá jeko Avrilka!!!!Ale o tom už nic protože tohle je dozkuze o Avril a né o Ashley, miley, Hylary, Madonně atd..... -
dianna114:Nevadí stane se!!!madonnofil: Co se mi nelíbí....že to píšeš tady na dizkuze o avril....Když se ti to nelíb tak si to napiš na dizkuze o Hylary!!! -
Re:
Hej Avril není 13 Avril je 10!!!!!13 je Madonna takže nechápu proč to tady ty kreténe píšeš!!!!! -
Pošlete sms ve tvaru BR ZPEVACKA 13 na číslo 9001503.
-
Jinak sorry,že jsem to poslala 4x! *9* -
básen avril xD
HEJ HEJ HEJ !!! AVRILKA JE NEJJ !!KOMU SE TO NELÍBÍ TAK AT SEM NELEZE A P*D*L SI POLÍBÍ !!! *13* *1* -
ahoj... Co je na Ashley Tisdale tak zajímavÝho? To,že má snad 10 psů,2 plastiky nosu,že chodí do solárka,ze kterýho vyleze rudá jak rak nebo to,že skoro v každym časopise píší,že chce Vanesse Hudgens přebrat Zaca? *7* A Avril není lepší než Madonna v ničem,ale komu se kdo líbí,je jen otázka vkusu,tak to prosím neřešte! *8* -
ahoj... co je na tý vaší Madoně tak zajímavího? já jí nemám rádaa... ty písničky se mi nelíběj zpívá hrooozně ... to i Avril je lepší někdy ji poslouchám... a moje kámoška jí zbožnuje ! nechte si ty svoje keci a radši pomlouvejte tu svojí madonku !!!! *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Re: 5.....
Jaký??????????? Co se ti nelíbí? Že jsem fanda Hilary????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ???????? -
Re: is best
a kdyz ju nemáte rádi tak sem nelezte...