-
Re: Re: Re: blbost
myslím jaKO že tět když je starší tak má modernější písničky........prostě mi připadá že se nechce srovnat stím že už stárne aproto začala s moderníma písničkama......... -
Re: Re: blbost
mě se madonna taky dřív líbila měla hezký písničky a stále má . ale potom jak byla starší tak zesebe dělá jako že je mladšííííí *13* *9* -
Re: Re: blbost
máš pravdu ale avril obdivuju pořád -
Re: Re: Re:
Nechte maddy bejt! *5* Jo a mimochodem,je dost trapný,co sis napsala do profilu:že kdo urazí Avrilku nebo Jonase,tak at' si tě nepřeje!!! To jako má bejt vyhrožování? Si myslíš,že se hned všichni rozklepou strachy? -
Re: blbost
Myslela jsem si,že jsi jeden z mála rozumných lidí.. vidím,že ne... Ale máě pravdu no! Madonna byla dobrá zpěvačka! Ale stále je!!!!!!! Avril byla taky dobrá,měla skvělé písně a styl oblékání,ale udělala ze sebe směšnou barbie!!!!! Začala dělat,co předtím kritizovala!!!!! Proto jí nenávidím!!!! A není lepší než Madonna ANI OMYLEM!!!!!!!!!!! -
Re: MÍR?
Hej jdi do háje s mírem...víš,že je to k ničemu... pokud nechcete hádky tady,tak navrhuju se přesunout do diskuse ,,osobnosti'' The Dance Connection,tam nic neni,tak se budem hádat tam! Co vy na to???? -
Re: Re: Re: ------
Však se neboj,ta tvoje Avril ti taky zestárne!!! *1* !!!!!! *1* *1* Ale ona je hnusná už ted',tak to vyjde tak nastejno *1* *1* *1* *1* Když bylo Mads 24,vypadala 20x líp než ted' jak vypadá Avril!! Jo a Madonna se nesebepoškozuje! A je hezčí než kráva Avril,sice má VE FANKLUBU méně lidí Madonna,ale má ted' 115.místo v žebříčku nejlíp hodnocených fotek a Avril je 264.!!!!!!! -
blbost
to si snad děláte srandu ?!!!!!!!! hádáte se kvůli taková blbosti !!!!!!To je snad jasný že je lepší Avrilka !!!! Madonna BYLA (byla !!) dobrá zpěvačka ale už je zní babka který pomáhaj jen už plastiky !!!!!!!!! *3* *8* *15* *13* *5* klíčová slovo je BYLA !! to je čas minulej tY trubko co tady nadáva Avrilce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: ------
konečně náká zabáva *1* *1* *15* *5* -
Re: Re: ------
Hmmvtipný..a pak kdo se tady chce hádat..když ty takhle na Avril tak já tak na Madonnu..je to kráva,je stará,nesahá ani Avril po kotníky,je hnusná,sebepoškozuje se.... -
MÍR?
Hele..zase navrhuju mír,vím že to dlouho nevydrží,ale zkusme to..já nebudu nadávat na Madonnu ani na nikoho jinýho,a vy zase nebudete nadávat na Avril OK?... -
xD..my jsme tu byly dřív..a to je diskuze pro fandy i antifandi Avril,ale nikde tady není napsaný že ji můžete jen tak urážet..a laskavě se podívej kdo si žačal,a pak něco mluv..NEBUDEM SE HÁDAT...NEMÁ TO CENU..xD -
Re: Re: Re: Re: Re:
No jde to,ale ty se taky chytneš každýho slova...nevíš jak jsem to myslela...a já se rozhodně hádat nehodlám,ale podívej se nahooru..kdo tady poořád prudí s Madonnou..tebe by to nenasralo kdyby ti někdo psal na Madonninu diskuzi o Avril?:.mě to teda sere -
Re: Re: ------
TAk proč to sem píšeš piš si to na Madoninu diskuzi..nás to nezajímá komu budeš fandit...fandi třeba svý babičce.. -
Re: ------
Lalaaa:A proč to sem jako píšeš? Si myslíš,že všichni fanoušci Madonny jí přestanou fandit a začnou fandit Avril Lavigne? Zapomen! -
Re: ------
A zamyslela jsem se a musím uznat,že Madonna na Avril nemá. V trapnosti tedy rozhodně ne. *1* Tak trapných lidí (jako je Avril)je málo. *1* *1* *1* -
------
Tahni nekam s Madonnou a fandi Avril!!!!Avril je lepsiiii!!!!!! *5* *5* -
no holky
jak tak na to koukam,tak se tady hádate jen pořád:)tohle neni o tom se hádat a nadavat a pomlouvat,ale fandit!nechapu proč sem někdo přide a napíše že je madona nejlepší????pokud vym a umim číst je to diskuse o Avril Lavigne ne!!!!!a ten kdo to nechape je asi retardovanej!!!my si tu povídáme o Avril v tom nejlepšim a onikom jinym chápeteto!!!! *14* *14* *5* -
Jen tak mimochodem...po pravdě nikdo znás nesahá Madonně ani Avril ani po kotníky!!! *1* -
Re: Re:
jana291995: Ty vole seš náká zakomplexovaná nee. Madonně nesaháš ani pokotníky tak se tu moc nerozteluj aneroznáše tu ty svý hemzy buď vot tý dobroty.