Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel15

Re: Re: viděla

co to tady meleš,že si něco slyšela!!tam každej řve a křičí a ty si něco slyšela???prosimtě nemáš tady ani profil a buch ví co seš zač!!! *16* *16* a laskavě nepomlouvej avril co říká,když to nemáš podloženy nějakym důkazem!!!děkuju! *5* *16* *8*
  • sharpay1995

Re: Re: Re: viděla

V tom se stebou nehádám!!!!Ale vůbec tomu nevěřím!!!!nevěřím že by něco takového řekla!!!! *16*
  • Re: Re: viděla

teta umí anglicky přeložila to dobře aji já trochu umím
  • kamik21

Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas *4*
  • jana291995

Re: Re: HEY!!!!!

Tak jo,hlavně že nebudou hádky...no já mám i svoje smilíky,ráda je vymýšlím...ale všechno jsou napsrosto happy *15* -hlavně tenhle
  • sharpay1995

Re: Re: viděla

no tak jako nwm!!!!!Vůbec se mi tomu nechce věřit....a ani tomu moc nevěřím!!!!!Si si jistá že si slyšela dobře a hlavně že sis to dobře přeložila????
  • Re: viděla

říkala že jí štve jak fanoušci furt otravují a že ju to nebaví atd..to kdyby jste slyšeli *16* *16*
  • Re: viděla

říkala že jí štve jak fanoušci furt otravují a že ju to nebaví atd..to kdyby jste slyšeli *16* *16*
  • viděla

No já jsem byla na její koncertě a za podiem něco říkala já jsem to slyšela a přeložila jsem si to do češtiny říkala něco co kdyby fanoušci věděli tak ju nikdo nemá rád *13*
  • avril-nely

al

Hey Hey Hey , Avrilka je Nejj !! poní je Madonna a poní zas Clarrsona xD
  • miláček

já jí prostě miluju *14*
  • Re: Re: Re: HEY!!!!!

ale je to překvapivé,když tu diskutejete spolu,tak to nevypadá,že bys byla nějak výrazně proti jejím názorům,tak nevím,proč jsi ji dala na 1.místo
  • Re: Re: Re: HEY!!!!!

však,žebříček jsem myslel
  • dianna114

Ty jseš kokot!!!!!!!!!! To musíš tady vyžvanit? To byl žebříček(ne anketa) a bylo to seřazený jen podle mého názoru nejdebilnějších příspěvků,co jsem si kdy četla(a taky který mě nejvíc naštvaly),takže to není podle toho,koho nejvíc nenávidím,jen podle těch příspěvků. *15* Tak to pls neřeště,ne tady,když je to v diskusi o Miley Cyrus.
  • KGB

Tak buď jsme debil a nebo v tom nejsme sama..věděli ste, že má Avril dvě písničky, který se jmenujou Take Me Away ???? Já sme doposud znala jen tu z UMS...al ena tom YWNK je jiná písnička, která se jmenuje uplně stejně *7* jinak znám od Av uplně všechno,ale tohle mi prostě nějak ušlo ...a mimochodem Spongebob znáte ??? Je to k nějakýmu dětskýmu filmu nebo co..je to dost krátký,ale DRSNÝ !! *14* *5* *15*
  • Re: HEY!!!!!

sledovala jsi diskusi Miley Cyrus *7* Vyhrála jsi anketu dianny 114 *3*
  • dianna114

Re: Re: Re: HEY!!!!!

Moje: *1* *14* *15* *8* ,ale nejvíc fialovej *15* *15* *15* *15*
  • avril-nely

Re: AD

moe kamoska si koupila takovou čepici ... no a už jíá má :-)
  • avril-nely

Re: Re: Re: HEY!!!!!

tak jj , muj je tuten : *3* a *15*
  • sharpay1995

Jo pujdem zmněnit téma.....No a smajlík.....tak to fakt nwm vzhledem k tomu kolik jich je!!!! *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit