-
Re: blog
Naser si !!!!!! -
avril
;);););););););) -
Re: Re: Re: Re: Re: viděla
musím se vám přiznat já avril nesnášíííínnnnnnnnn *8* *8* *10* *10* *10* *13* *13* -
Poslouchám Madonnu
Já jí neposlouchám,ale chtěla jsem se podívat na celý klip(Girlfriend),který je prý nejsledovanější na YouTube. A fakt jsem se tlemila,kdo mohl vymyslet takovou trapárnu. *1**1**1**1* A jedna její písnička se mi líbí-My Happy Ending. Jiná ne. -
Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná
No to jo ,ale proč ji teda posloucháš??? *7* -
blog
u mě na blogu je velká anketa !! tak hlasuj !!!!!!!! - blog : nelinkaavril.blog.cz *4* -
Re: ano ano
Kdo drží snimy????????? *7* -
Avrilkaa
Hej to je upa good zpěvačka jedna z najlepších *14* šíleně krásně zpívá -
ano ano
tak sry,že se zastávam avril!asi sem to tady napsal ja o ni co říkala,,jen ji věřte ja ji sice neznám ani sem ji tu neviděl nic psát,ale prostě se tady ubjeví něco napíše a má pravdu a ja sem ten kdo je trapnej a idiot *9* *9* takže na to kašlu to ste mi ,ale fanoušci..držíte radši s ní než semnou -
co to říkáš panebože???jasně ma 100 meilu za den..akorád by mě zajímalo,kde ten mail fanoušci vzali od ní:D...žádná taková celebrita nemá meila,protože by to bylo hned zahlceny a nestíhala by stejnak odpovídat!!a už konec diskuse!běž si to psat na miley cyrus!!....a ted bacha::a za podiem něco říkala já jsem to slyšela....a ted co napsala::::říkala to mně že ji to sere....VIDITE TEN ROZDIL????prostě si vymejšlí!!! *5* -
dianna114,tak zajímalo by mě jak by si ty reagovala,kdyby někdo napsal na vašem blogu madona řekla,že už jí serou fanoušci????? -
Re: Re: HEY!!!!!
Můj nejoblíbenější smajlík? Tento: *3* -
Re: Re: Re: Re: ------
Avril je hezčí než náká pipka Madonna..x(..Jjeí koncerty jso uděsne jak šlapak vypadá..Avrilak forever nejvíc!!..Anti fandové at se dou vycpat jste debilové všichni!!Co nenávidí Avril! -
Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda
jo jasně..., ale víš obvykle když tady někdo příjde a napíše že se mu Avril nelíbí tak to napíše takovým stylem jako: Avril je kráva a tak tak jsme prostě rádi že to někdo napsal normálně!!! *15* -
Re: Re: Re: Re: viděla
ale dole je napsaný kikinkaa569874123
tak by jste mně mohli vidět -
musí někdo psat za mně ??????to že není trapnej to jsem já nepsala -
není trapnej vy jste trapný -
já se tady nebudu hádat říkam co jsem slyšela -
já fandím avril a říkala to mně že ji to sere ty fanošci jak jí píšou atd.za den má aspon 100 emailu -
angel15:Jsi trapnej *13*