Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114

Re: blog

Naser si !!!!!!
  • nikdooo

avril

;);););););););)
  • Re: Re: Re: Re: Re: viděla

musím se vám přiznat já avril nesnášíííínnnnnnnnn *8* *8* *10* *10* *10* *13* *13*
  • dianna114

Poslouchám Madonnu

Já jí neposlouchám,ale chtěla jsem se podívat na celý klip(Girlfriend),který je prý nejsledovanější na YouTube. A fakt jsem se tlemila,kdo mohl vymyslet takovou trapárnu. *1**1**1**1* A jedna její písnička se mi líbí-My Happy Ending. Jiná ne.
  • avrilka99

Re: Re: Re: Re: Avril je trapka,Madonna je úžasná

No to jo ,ale proč ji teda posloucháš??? *7*
  • avril-nely

blog

u mě na blogu je velká anketa !! tak hlasuj !!!!!!!! - blog : nelinkaavril.blog.cz *4*
  • sharpay1995

Re: ano ano

Kdo drží snimy????????? *7*
  • Avrilkaa

Hej to je upa good zpěvačka jedna z najlepších *14* šíleně krásně zpívá
  • angel15

ano ano

tak sry,že se zastávam avril!asi sem to tady napsal ja o ni co říkala,,jen ji věřte ja ji sice neznám ani sem ji tu neviděl nic psát,ale prostě se tady ubjeví něco napíše a má pravdu a ja sem ten kdo je trapnej a idiot *9* *9* takže na to kašlu to ste mi ,ale fanoušci..držíte radši s ní než semnou
  • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: viděla

co to říkáš panebože???jasně ma 100 meilu za den..akorád by mě zajímalo,kde ten mail fanoušci vzali od ní:D...žádná taková celebrita nemá meila,protože by to bylo hned zahlceny a nestíhala by stejnak odpovídat!!a už konec diskuse!běž si to psat na miley cyrus!!....a ted bacha::a za podiem něco říkala já jsem to slyšela....a ted co napsala::::říkala to mně že ji to sere....VIDITE TEN ROZDIL????prostě si vymejšlí!!! *5*
  • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: viděla

dianna114,tak zajímalo by mě jak by si ty reagovala,kdyby někdo napsal na vašem blogu madona řekla,že už jí serou fanoušci?????
  • Re: Re: HEY!!!!!

Můj nejoblíbenější smajlík? Tento: *3*
  • Re: Re: Re: Re: ------

Avril je hezčí než náká pipka Madonna..x(..Jjeí koncerty jso uděsne jak šlapak vypadá..Avrilak forever nejvíc!!..Anti fandové at se dou vycpat jste debilové všichni!!Co nenávidí Avril!
  • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: nemám ji ráda

jo jasně..., ale víš obvykle když tady někdo příjde a napíše že se mu Avril nelíbí tak to napíše takovým stylem jako: Avril je kráva a tak tak jsme prostě rádi že to někdo napsal normálně!!! *15*
  • Re: Re: Re: Re: viděla

ale dole je napsaný kikinkaa569874123
    tak by jste mně mohli vidět

musí někdo psat za mně ??????to že není trapnej to jsem já nepsala

není trapnej vy jste trapný

já se tady nebudu hádat říkam co jsem slyšela
  • Re: Re: Re: Re: viděla

já fandím avril a říkala to mně že ji to sere ty fanošci jak jí píšou atd.za den má aspon 100 emailu
  • dianna114

Re: Re: Re: Re: viděla

angel15:Jsi trapnej *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit