-
Avril je božíííí
-
Ten videoklip je supééééééééééééééééééééééééééééééér je to dost srandovní tak si myslím že bude furt na 1.místě(aspon doufám)
-
Avrilka je hustá!
Myslím si že má dobrý pisně ale ted s tou novou image mě sere škoda ale ty blond má kvůli to mu že hraje ve filmu Courtney Love -
Nejlepší zpěvačka
Avril je nej. zpěvačka. má nádherný písničky a klipy!! Mám jí hrozně ráda!! -
nej nej nej
Avril je proste nej..moc ji miluju jak se oblíká jak zpívá a je prostě supr.tak ahoj Avril:Si NEJ NEJ NEJ NEJ.... -
Avril je supr!
Mám jí moc ráda protože má vždy svůj vlastní názor!Ale nesrovnávala bych jí s Britney!Britney má sice úplně jinou povahu,ale nemusíte jí hned polouvat!Avril je supr má suprový písničky,klipy,vlasy..........prostě všechno!!!:-))))Tak PÁČKO -
Avril
Avril je uplne super,ma vostry vlasy a hraje dobrou muziku a komu se nelibi tak at ji aspon nekritizuje kazdej ma rad neco jinyho!!! -
díky ady
-
AVRIL JE SUPER!!!!!!!!
-
Cool baby
sexi girl to the next door -
tady si ho můžeš shlíídnout http://www.avrilavigne.org/media/hewasnt_video_avr ilavigne.net.wmv
-
Avri=BESt
Avrilka Lavigne je nejlepší zpěvačka na světě..poslouchám jí od konce mejch 14..tedka je mi..:)))Už jí žeru od jejího debutu s LET Go,kdy vydala singl complicated..tedka žeru jejíí novinku nobodys home..:))Tedka už má new wideoklip-he wasnt,tam zase ukazuje jak je super:)))Avril není punk..a sem na to pyšnej..páč kdyby byla..hnedka bych na to kašlal..punk nemám rád...maj sice dobrý hadry,ale nic víc..:))Ani to není rock..Avril je něco mezi popem a rocke...prostě pop-rock a to je nejlepší styl muziky..:))Avril má super styl,super nový vlaáásky,hezky voblíká,skvěle vypadá,má nejlepší písničky na swěte,dokonalý videoklipy,nedělá žádný skandály,neupoutává na sebe pozornost zbytečnou..prostě Avril je nejlepšíí človííček na swětě a už se těším na její nový CD, a ještě předtím na její DVD z bonez tour..:)))taky je hodná tím že se účastní pomáhacích akcí,olympiaády,přizpívá svými koncerty proti tsunami,dětem ve válce pomohla-tohle jí dělá také jedinečnou-páč barbie britney si radši někde něco koupí než aby pomohla...avril je prostě dokonalá a celou jí žeru!! -
avril že haje rock??to asi máte v oblasti hudby hodně omezené možnosti to je jasné že když si pustím britney a pak avril tak se vám to zdá tvrdý ale poslouchala sem její nové cd a je to pop s kytarama píseň která mne nejvíc zaujala byla5 avril mi neva ale ty keci o rocku to mě sere!!mnoho lidí tvrdí že avril umřela když se přebarvila na blond.
-
Good girl
Je to pohodová crazy girl co víc si přát -
av
no vidím že av poslouchaj samé pojebané puberťačky 10 11 12...avril je rockerka? její hadry sou punk tak co to tu na mě zkoušíte!!! songy maj melodii co se vám zalíbí ale rock to jako možná nějakej jako hard rock tak jako že avril je very very měkej rock čaute puberťačky avril je normální prostě obyčejná papa -
Avrilka je suprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
myslím že Avril je super a kdo si myslí že kazi punk tak ad de do háje každej má sice jinej styl ale dyt je super a je to rockerka těle i duši mam oni asi tisic věcí a tam píše že je rockeka tak co a děte na www.avrillavigne.com a tam toho najdete 1000 KATKa!!!!!Avril je můj vzor 2 roky už od9 je mi 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Super fotky Avril
Jo tak di na google a dej obrázky pak Avril Lavigne a hledej.... No a pak uvidíš aspon 200 foteček.. -
Avril je BEST !!!
Neznáte nějaký web, kde jsou nějaké mega fotky a wallpapery. -
AVRIL
AVRIL JE HVEZDA NA ZEMI -
WAU
avril je božííííííííííííí