-
Avrilka je nejlepšíí
-
avrilko jsi ta nej na světě.........já poslouchám ještě šárinku vaňkovou a obě holčiny sou u mě ted naprostá špička....................avril drž se!!!
-
nejdrsnější???pch
-
montarzi
Avril je ta nejdrsnější cool zpěvačka z celýho hudebního světa -
jj na koncertech to fakt trhá bubínky a co by mě zajímalo je co vlastně tak posloucháte krom Avril
-
Skate
Je suprova umi suprove zpivat a je spravna pubertacka. -
:-)
Avril hezky zpívá a je podle mě celkem bezva -
Avril je nej
Avril, ses super :o)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Under my skin je nejlepsi cd na svete !!! -
avril
avril je nejlepsi zacala se mi libit teprve pred tydnem ale dopadlo to tak ze ju mam po cele stene a vsesitech proste je nej -
ja britney neznasam ale obdivujem ako prekonava vsetky tie narazky. ale jej hudba je na prd. avril je lepsia - ina
-
Avril je nejlepší
Avril je ta nejlepší zpěvačka na světě. |Umí bezvadně zpívat a stejně jako já nesnáší Britney. -
avril de ale na koncertech zpiva dost falesne teda ale je hezka :)
-
AVRIL JE ZE VŠECH ZPĚVAČEK A ZPĚVAKU TA NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
:)))))
Avril je prostě nejlepší!! Těšim se až tu bude mít ten koncert!Avril je nej! -
:)
hey lidi,kdo jde na jeji koncert?? ja joo!!! :) jinak avril je naprosto skvelaaa.... :) -
To s těma blond vlasama to si říkej někde v domově důchodců!chce bejt prostě cool blondska,nebo se snad chystá zpátky přebarvit?klip je trapnej,ona taky takže.konec hlášení děti a už děte radši spát. RAMONES IS THE BEST BAND ON THE WORLD
-
Avrilka je ta nejlepší zpěvačka kterou znám.Nedělá ze sebe nic co ve skutečnosti není,má svůj styl.
-
Avril je cool a super!!!!!!
-
KONCERt
Jj..Av je dost dobráá...dobra je malo..nejlepsiiiii!!A jeste k tomu tu ma 3.cervna koncertttttttttttttttt! -
Nevíte podle čeho se určuje pořadí na osobnostech? Protože Avril má na to být na lepším místě! Je skvělá!