-
A to ti ho jako ukrad nekdo z divaku nebo ten securitak?on by ti ho pak dal.fotky nema, taky shanim
-
koncert/foto
čau lidi, jak se vám líbil ten koncik? podle mě byl skvělej, jenom mi někdo ukrad foťák a tak bych chtěl poprosit ty z vás co to fotili, jestli by mi poslali mailem nějaký fotky DÍK mOc -
Ahoj
Jsi výborná zpěvačka mám tě ráda a doufám,že se ti ten koncert dnes povede Eva:) -
prosím prosím!
lidicky, prosim moc, nemate nekdo volny listek na Avril na prodej? prosim, je to hrozne moc dulezity! pisnete nekdo, cinknu zpatky ale co nejrychleji! 606879789 -
čas
v kolik zejtra začíná koncert Avril Lavigne?PROSÍM NAPIŠTE! -
moje milovaná Avrilka
mno já si myslim že Avril je nejlepší zpevačka na světě líbí se mi jak se nesnaží nikoho napodobovat a je sama sebou :-)) -
Je to prostě třída jak zpěv tak muzika.
-
koncert
Čaues lidi. Jsem milej patnáctiletej kluk z Pardubic, ale nemám s kým jít na Avrilin koncert. Nenašla by se nějaká dobrá duše a dělala mi tam společnost? Avril je THE BEST!!! -
AAAAA... Avril
nevim jak je to možný, ale já tuhle holku odsuzovala že je blbá, naivní a nafoukaná, samozdřejmě jsem jí znala jen z časopisů a nikdy jsem jí neslyšela zpívat. asi před půl rokem jsem slyšela pořád v rádiu singl My happyending. od tý doby jí naprosto ŽERU je skvělá- ponaučení: nikdy neodsuzuj lidi (a nejen lidi) dokud je nepoznáš (neuslyšíš) :D -
AVRIL....Hm,je to hodně zajímavej člověk...Je nejspíš psychicky postižená,protože zpívá jak magor.Strašně se mi líbí její písničky!!!
-
lístek na Avril
Ahoj prodam 1 lístek na Avril -
lístky na prodej
Prodám 2 lístky na Avril Lavigne na 3.6.2005 do T-mobile Areny na stání. Oficiální cena 795, - Kč/ks, nyní za 2 ks 1200, - Kč. -
Ani nevim co chci napsat............................................ .ggggggggggggggggggfffffffffffffffffffffffffffffff fffffhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jo uz vim...cauuuuuuuuuu
-
Good zpěvačka
-
lupen
mam listek na koncert Avril v T-mobile arene, prodam...piste na ICQ 216-643-830 -
JO!!!!!!!!!!!!!
avril je NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! -
je the best
avril je ta nej protoe naprosto super zpívá a kdo ji nemusí at sem nechodí fakt nechapu co z toho má. se vema jejíma opravdovýma fanoukama se uvidíme na koncertě 3.6. :-))))) -
Avril is the best???O.K.!!!its write!!
to že někdo tvrdí že je avril nej je v pořádku.to je totiž neprostá pravda!!!už se nemůžu dočkat toho jejího koncertu!jdete taky????????????????????? -
Avril ja nej
Avril je prostě nej. Myslím že má krásný hlas a krásný písničky. A bude vystupovat i Čechách. To je SUPER!!!!!!!!!!!! -
Halúz,díkes mám skvělej životopias vo avril do školy...