Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je NEEEEJ

Avrilka je prostě nejlepší!!!!!!!!
  • pro Aqua

já sem kluk, tohle je jenom zkratky mojí přezdívky
  • AVRIL

ZDRAVIM VŠECHY SUPER LIDIČKY CO BYLI NA KONZERTĚ AVRIL BYLO TO SUPER!!!!!
  • AVRIL JE HAFEC HUSTÁ
  • Avriilka je prostě nej
  • avril je chudák,co na živo zazpívá nanejvýš pár FALEŠNÝCH tonů!!no ale je mi jí celkem líto,protože upadá a v anketě časop.People skončila na posledním,25. místě s přídavkem Outsider(1.byla Brit a u ní:Ikona :))takže to už mluví za vše...:)))
  • avrilka je supr!!!!!!!!

ahojky zdraví te tvá faninka z ostravy!chci ti říct že si supr!!!!!!!!!a brzy už konečne ti pošlu duležitý dopis!od Terezy jako o de mě!
  • nejlepší

Avril je nejlepší spěvačka na světě i v oceánech no a prostě v šude!!!!!Mám její cd UNDER MY SKIN a je fakt superrr!!Áje je prostě nejlepší 1!!!!!
  • nejsi ,dobra

Maš nudné a děsné klipy!!!
  • proc sem sakra nedate nekdo fotky z koncertu????sorry ale me se tam vybil fotak takze to bylo docela zajimavy!!!a ten koncert mohl bejt trochu delsi,ze jo???
  • Avrilka JE SUPR HOLKA!!!!!!!!!!! A já ji mám mooc ráda!!!!!!
  • pro shar

sem holka a ty? =)
  • aqua: jo to bys byl/a moc hodnej/á (promiň podle ména to nepoznám :-) ) díky
  • kecám to neni pro Katii, ale pro shar... ups, sorráček
  • Katie, budeš chtít poslat náký ty fotky?
  • ahojky

Nemáte někdo fotky z jejího konzertu.Já si totiž zapoměla foták.Byl to můj nejlepší konzert na kterým jsem byla už jsem byla na 2 ale ani jeden nebil tak dobrej jako tedle.Jestli máte někdo ty fotky tak my napište smsku na číslo 732967526.Ale nevolej te protože ho mám rozbytej a funkuje jen na sms.díky ozvětese.
  • mám tě ráda Avril
  • já sem něco nafotila na mobil, tak až to dám nějak dohromady a jestli chceš tak bych mohla něco poslat...
  • Avril miluju stejně jako ostatní a libí se mi její osobitost!Je skvělá a těšim se na další její album!
  • Jestli je tu taky nekdo,kdo zere Avril stejne jako ja tak at se ozve na e-mail:Misinka.aa@seznam.cz Dik pa Misa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit