-
Je NEEEEJ
Avrilka je prostě nejlepší!!!!!!!! -
pro Aqua
já sem kluk, tohle je jenom zkratky mojí přezdívky -
AVRIL
ZDRAVIM VŠECHY SUPER LIDIČKY CO BYLI NA KONZERTĚ AVRIL BYLO TO SUPER!!!!! -
AVRIL JE HAFEC HUSTÁ
-
Avriilka je prostě nej
-
avril je chudák,co na živo zazpívá nanejvýš pár FALEŠNÝCH tonů!!no ale je mi jí celkem líto,protože upadá a v anketě časop.People skončila na posledním,25. místě s přídavkem Outsider(1.byla Brit a u ní:Ikona :))takže to už mluví za vše...:)))
-
avrilka je supr!!!!!!!!
ahojky zdraví te tvá faninka z ostravy!chci ti říct že si supr!!!!!!!!!a brzy už konečne ti pošlu duležitý dopis!od Terezy jako o de mě! -
nejlepší
Avril je nejlepší spěvačka na světě i v oceánech no a prostě v šude!!!!!Mám její cd UNDER MY SKIN a je fakt superrr!!Áje je prostě nejlepší 1!!!!! -
nejsi ,dobra
Maš nudné a děsné klipy!!! -
proc sem sakra nedate nekdo fotky z koncertu????sorry ale me se tam vybil fotak takze to bylo docela zajimavy!!!a ten koncert mohl bejt trochu delsi,ze jo???
-
Avrilka JE SUPR HOLKA!!!!!!!!!!! A já ji mám mooc ráda!!!!!!
-
pro shar
sem holka a ty? =) -
aqua: jo to bys byl/a moc hodnej/á (promiň podle ména to nepoznám :-) ) díky
-
kecám to neni pro Katii, ale pro shar... ups, sorráček
-
Katie, budeš chtít poslat náký ty fotky?
-
ahojky
Nemáte někdo fotky z jejího konzertu.Já si totiž zapoměla foták.Byl to můj nejlepší konzert na kterým jsem byla už jsem byla na 2 ale ani jeden nebil tak dobrej jako tedle.Jestli máte někdo ty fotky tak my napište smsku na číslo 732967526.Ale nevolej te protože ho mám rozbytej a funkuje jen na sms.díky ozvětese. -
mám tě ráda Avril
-
já sem něco nafotila na mobil, tak až to dám nějak dohromady a jestli chceš tak bych mohla něco poslat...
-
Avril miluju stejně jako ostatní a libí se mi její osobitost!Je skvělá a těšim se na další její album!
-
Jestli je tu taky nekdo,kdo zere Avril stejne jako ja tak at se ozve na e-mail:Misinka.aa@seznam.cz Dik pa Misa