Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby uměla zpívat
  • Avril je ta nej.zpěvačka na světě!!
  • AVRIL JE NEJ.
  • Je to kruté, ale je to tak!

Někdo vám tu zdrcující zprávu fakt musí říct....lidi ona si to opravdu nepřečte!!! Musíte se s tím smířit..
  • Avril

Jsi nejlepší Avril!!
  • super

sex bomba
  • Avril:)

Avril je ta nejnejnejnejnejnejnejlepší zpěvačka!!!!
  • super

Ahojda všem.jenom chci říct že je to fakt super zpěvačka.Všechny její písničky se mi líbí.Jsou takové....no prostě super.Co dodat.Je to moje nejoblíbenější zpěvačka společne se Sarah Connor.Ona má spíš pomalejší písničky které se mi líbí.No ale nejradší mám zpěváky=o)Ale to je asi pochopitelné co?Tak čuste a fanděte fanděte!!!!!
  • pro ni

je to hustá spěvačka
  • please!

ahojky lidičky moc vás prosím, pošlete mi nějaký fotky z koncertu na muj mail misa.antena@centrum.cz!!!nebo klidně jen napište!DÍK!!!
  • cau pro ty co mate kabelovku a radi byste zkoukli avriliny klipy tak na music box obvzkle hrajou muzete si je i natocit.zdravim vsechny jeji fanousky.
  • new web avril !!!

prave pracuju na webu o kanadske zpevacce avril lavigne, potrbuju lidi co bavi psat a hlavne psat o avril, pro blizsi informace mi radeji napiste na icq 312417508 ... dekuji vsem zajemcum :-)
  • :-)

ale tyhlety veci jako sou videoklipy a alba 100% sezenete na DC, nevim co tu resite lidicky je to tak jednoduchy ... :-)
  • AVRIL

a ještě jeden vzkázek:máte někdo nějaké videoklipy avril???moc bych nějaké chtěl protože jsou všechny super...moje icq-255-553-657...DÍK
  • AVRIL je :-)

Avril má super,mega písničky... Lidičky máte někdo nové album?????UNDER MI SKIN???jestli jo tak se ozvěte na e-mail,nebo na moje ICQ:255-553-657..DÍK
  • Avril je nejlepšííííí!!!!At se de vycpat Britney Spears!
  • AVRILKA LAVIGNE

Její koncert byl báječný .Mám 2 její plakáty velké !Krásně zpívá a je jedinečná svým stylem . Je to prostě AVRILKA LAVIGNE.
  • je jedinecnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • avril

kdo chce fotky z konzertu tak at napise na e-mail Vybiral6@seznam.cz
  • avrilinka

kdo má prosím foto avril lavigne tak pošlete na e- mail vybiralova8@seznam.cz mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc ccccccccccccccc vás prosím mocccccccccccccccccccccccccccc denča malá avril

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit